1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir’de Çetinkaya ‘Esin’tisi: 1-4
Cihangir’de Çetinkaya ‘Esin’tisi: 1-4

Cihangir’de Çetinkaya ‘Esin’tisi: 1-4

Ligin ilk maçında Değirmenlik’i 5 gole geçen GAÜ Çetinkaya, konuk olduğu Cihangir’i de 4-1’lik skorla mağlup etti. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi Esin Sonay bu maçta da hat-trick yaparak galibiyetin mimarlarından oldu

A+A-

 


Stat: Cihangir Stadı

Hakemler
Serakan Şimşek **
Özal Çağlayan **
Mehmet Tarım **

Goller: Dk.8, 65, 90+3 Esin Sonay, Dk.32 Barine Eko (GAÜ Çetinkaya) – Dk.73 Amadou Abdullei (Cihangir)
Sarı Kart: Burak  Emir, Ertan Bulut, Özgür Ruso (Cihangir), Tansel Ekingel, Kadir Hakel, Erdinç  Börekçi, Sercan Demirman (GAÜ Çetinkaya)  

Cihangir
Raif Pehlivan *
Burak Emir *
Ertan Bulut *
Yannick Stephane *
Mete Sağır *
Hasan Yaşınses *
İsmet Paşa Pehlivan *
Umut Göktaş *
H. Karavezirler *
(Dk. 46 Özgür Ruso)
İrfan Boşnak *
(Dk.33 Mikail**)
Amadou Abdullei *

GAÜ Çetinkaya
Ali Duvarcı **
Çağrı Kıral **
Murtadan Lawal ***
Hakan Karacaoğlu ***
(Dk.90 Tunç Özgürgün)
Kadir Hakel **
Sercan Demirman ***
Erdinç Börekçi ***
Burak Sarıkaya**
(Dk. 53 Akın *)
Tansel Ekingen *
(Dk.80 Doğukan)
Esin Sonay ***
Barine Eko ***

Bu sezon yeniden yapılanmaya giden GAÜ Çetinkaya, ligin ikinci haftasında, konuk olduğu Cihangir’i Esin Sonay’ın 3 ve Barine Eko’nun golü ile 4-1 mağlup etmeyi başardı.

İlk haftada Yenicami’yi kendi evinde mağlup etme başarısı gösteren Cihangir, GAÜ Çetinkaya maçına cezalı olan Fırat Ersalan ile sakat olan Seyhan Keskinel’den yoksun çıkarken, maçın daha sekizinci dakikasında Esin Sonay’ın penaltıdan kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Cihangir takımı golden sonra oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da İrfan Boşnak’ın sakatlanması oyun sistemini değişmesine yol açtı. Cihangir’de bunlar yaşanırken GAÜ Çetinkaya, Eko ile ikinci golüne kavuştu. Maçın ikinci yarısının başlaması ile birlikte Çetinkaya takımı dursa da günün başarılı isimlerinden Esin Sonay, Erdin Börekçi’den aldığı topula farkı üçe çıkardı. Oyunun son bölümlerinde Cihangir, Amadou’nun ayağından farkı yeniden ikiye indirdi, ancak 90+3’de Esin Sonay kullandığı serbest atışı gole çevirdi ve kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü atarak GAÜ Çetinkaya’nın Lefkoşa’ya üç puanla dönmesini sağladı.  

Fotoğraf: Levent Özdağ

Bu haber toplam 1973 defa okunmuştur