1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı ve Tansel görüşme odasına
Çıdamlı ve Tansel görüşme odasına

Çıdamlı ve Tansel görüşme odasına

Kıbrıslı Türk futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen Kastamonuspor ile görüşmek için dün adadan ayrıldı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen sezonun devre arasında Kastamonuspor’a transfer olan Kıbrıslı Türk futbolcu İbrahim Çıdamlı bu sezon TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan ekiple görüşmek için dün öğlen saatlerinde Kastamonu’ya gitti. Çıdamlı’nın yanı sıra bonservisi Yenicami’de bulunan Tansel Ekingen de kırmızı siyahlılarla transfer görüşmesi yapmak için Kastamonu’ya gitti. İkilinin bugün Kastamonuspor Başkanı Mahir Altıkulaç ve teknik direktör Ahmet Duman’la görüşüp durumlarını netleştirmesi bekleniyor.

Çıdamlı için şartlar zorlanacak
Geçen sezonun ikinci devresinde gösterdiği performansla teknik heyetin ve camianın takdirini kazanan İbrahim Çıdamlı ile yola devam etmek istediği bilinen Kastamonuspor yönetiminin, farklı kulüplerden de teklif alan yıldız futbolcuyu kadroda tutmak için şartları zorlaması bekleniyor. Çıdamlı’nın da belirlediği şartları yönetime sunup beklemeye geçeceği öğrenildi.

Kastamonu Tansel’de ısrarcı
Yıldız futbolcunun yanı sıra geçen sezonu Küçük Kaymaklı’da geçiren Kıbrıslı Türk oyuncu Tansel Ekingen ile de görüşecek olan kırmızı siyahlılar Tansel’le de anlaşma yoluna gitmeye çalışacak. Hücum hattına Tansel gibi top tekniği yüksek ve bitirici gol vuruşları olan bir oyuncu takviyesi yapmayı planlayan ve Çıdamlı’dan da Tansel’le ilgili olumlu referans alan Kastamonuspor, yıldız golcüyü kadroya katma düşüncesinde. Oyuncu ile ilgili olarak menajerlerden de olumlu bilgi alan kırmızı siyahlılar altyapısını İngiltere’de alan Tansel’le anlaşmak için uğraş vereceği öğrenildi.

Bu haber toplam 2128 defa okunmuştur