1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı resmen Erbaaspor’da
Çıdamlı resmen Erbaaspor’da

Çıdamlı resmen Erbaaspor’da

Kıbrıslı Türk futbolcu İbrahim Çıdamlı Türkiye Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Erbaaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alan İbrahim Çıdamlı resmen Erbaaspor futbolcusu oldu. Yıldız futbolcu dün Türkiye Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Erbaaspor ile resmi sözleşme imzaladı. 1 yıllık sözleşmeye imza atan İbrahim Çıdamlı yeni sezonda Tokat temsilcisi Erbaaspor’un başarısı için ter dökecek.

Çıdamlı: “Elimden gelenin fazlasını yapacağım”
İmza sonrası YENİDÜZEN’e duygularını aktaran yıldız futbolcu uzun bir kamp dönemi geçirdiklerini ve resmi imzayı attığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.  Hazırlık döneminin kendisi ve takımı açısından çok iyi geçtiğinin altını çizen Çıdamlı, Erbaa’da çok mutlu olduğunu ve takım arkadaşlarıyla uyumu kısa sürede atlatmasının kendisi açısından en önemli olay olduğunu belirtti. Bu sezon kendisini gösterip takımın başarısına katkı koymayı hedeflediğini vurgulayan Çıdamlı, “Bu sezon başarılı olup takımı bir üst lige çıkarmak için çalışacağız. Ben burada olduğum için mutluyum, Erbaa için elimden gelenin fazlasını yapacağım.”dedi.

Üçüncü Türkiye serüveni
Sezon başında hem Kıbrıs’tan hem de Türkiye’den birçok takımın kadrosuna katmak için uğraş verdiği İbrahim Çıdamlı, Türkiye’de daha önce Kastamonuspor ve Somaspor formalarını terletmişti. Kıbrıs’ta son olarak Küçük Kaymaklı formasıyla kupa şampiyonluğu yaşayan Çıdamlı; Yenicami, Türkmenköy ve Bostancı Bağcıl formaları ile başarılı maçlar çıkarmıştı.

Bu haber toplam 2930 defa okunmuştur