1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı noktayı koydu
Çıdamlı noktayı koydu

Çıdamlı noktayı koydu

Kastamonuspor’la yolları ayıran İbrahim Çıdamlı’nın kariyerini Türkiye’de sürdüreceği öğrenildi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Spor Toto 3. Lig ekibi Kastamonuspor ile yollarını ayıran İbrahim Çıdamlı hakkında çıkan transfer söylentilerine noktayı koydu. Son günlerde adı bonservisini elinde tutan Yenicami, Bostancı Bağcıl, Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı kulüpleriyle anılan İbrahim Çıdamlı futbol kariyerini Kıbrıs’ta sürdürmeyi düşünmediği ve Türkiye’de görüştüğü takımlardan birine imza atacağı öğrenildi.

Türkiye’den birçok teklif var
Kastamonuspor’dan ayrılır ayrılmaz Kıbrıs’taki kulüplerin İbrahim Çıdamlı’ya ulaştığı ve transfer tekliflerini oyuncuya ilettiği öğrenildi. Ancak Çıdamlı’nın kariyerini Türkiye’de devam ettirmek istediği ve Kıbrıs’ta futbol oynamayı düşünmediğini ifade edildi. Türkiye Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden birçok teklif alan yıldız oyuncunun tercihini bu takımlar arasından yapması bekleniyor. Çıdamlı’nın eşiyle ve ailesiyle de görüştükten sonra teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Kastamonu taraftarı tepkili
Öte yandan İbrahim Çıdamlı’nın Kastamonuspor’dan ayrılması da taraftarların tepkisini çekti. Takımın teknik direktörü Ahmet Duman’a sosyal medyadan serzenişte bulunan Kastamonuspor taraftarları, İbrahim Çıdamlı kalitesinde bir futbolcunun takımda tutulamamasını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi. Kampın en iyi isimleri arasında yer alan ve karakteriyle taraftarın sevgilisi haline gelen Çıdamlı’nın takımdan ayrılmasının sorumlusu olarak ise teknik direktör Ahmet Duman ve kulübün transferlerini gerçekleştiren menajerin ismi geçiyor.

Çıdamlı açıklama yaptı
Öte yandan İbrahim Çıdamlı Kastamonuspor ile bağlarını koparmasının ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Çıdamlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kastamonuspor 1966 ile karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Kastamonuspor’da bulunduğum ilk günden itibaren bugüne kadar bana destek veren taraftar grubuna ve yönetimde bulunan sevdiğim saydığım ağabeylerime destekleri için minnettarım. Allah büyük. Vicdanen çok rahatım! İnşallah Kastamonu taraftarı takımına verdiği büyük desteğin karşılığını alır. Hakkınızı helal edin.”

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur