1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı, Erbaa’da kampa katıldı
Çıdamlı, Erbaa’da kampa katıldı

Çıdamlı, Erbaa’da kampa katıldı

Kıbrıslı Türk futbolcu İbrahim Çıdamlı, Türkiye Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Erbaaspor’un sezon öncesi kampına katılmak için Tokat’a gitti

A+A-

Eren ŞİŞİK

Çıdamlı YENİDÜZEN’e yaptığı kısa açıklamada, kamp ortamının ve tesislerin beklentisinin üzerinde olduğunu belirtirken, Bir dönem Türk Ocağı forması giyen Hasan Uğur Kardal’ın da Erbaa forması giydiğini ve bunun kente ve takıma uyum açısından kendisi için artı olduğunu kaydetti.

Başkanın sürprizi diye getirildi
Oyuncunun takımla idmanlara başladığı ve kentte transferinin büyük ses getirdiği öğrenilirken, antrenmanlardaki performansıyla da oyuncunun büyük dikkat çektiği belirtildi. Erbaaspor’a yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre oyuncunun son 2 gündeki idman performansının çok iyi olduğu belirtilirken, fiziksel olarak hazır olması ve top tekniğine vurgu yapıldı. Erbaaspor’a yakın kaynak, “İbrahim Çıdamlı, antrenmanda tanıdığımız birçok futbolcunun içerisinde adeta ‘ben buradayım’ diyor. Çok iyi bir top tekniği var ve şimdiden bize büyük umut veriyor” açıklamasını yaptı. Erbaaspor başkanı Bülent Uzun’un ‘hocaya sürprizim’ diye İbrahim Çıdamlı’nın tanıtıldığı kaydedilirken, Çıdamlı’nın kamp performansından memnun olunduğu ifade edildi.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur