1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ceza Kurulu’na sevk edildi
Ceza Kurulu’na sevk edildi

Ceza Kurulu’na sevk edildi

Yakın Doğu Üniversitesi büyük erkek basketbol takımı oyuncusu Mihajlo Pesic ile ilgili KKTC Basketbol Federasyonu açıklama yaptı

A+A-

 

Doping numunesinde yasaklı madde olduğu tespit edilen Yakın Doğu Üniversitesi büyük erkek basketbol takımı oyuncusu Mihajlo Pesic ile ilgili KKTC Basketbol Federasyonu açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Pesic’in Ceza Kurulu’na sevk edildiği ve ilk resmi maçta oynamama cezası verildiği belirtildi.

Açıklama şu şekilde:
“24 Mart 2016 tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Yakın Doğu Spor Kulübü ile Lefke Avrupa Üniversitesi Nicosia Sport Büyük Erkekler Basketbol karşılaşmasında KKTC  Dopingle Mücadele Kurulu bünyesinde gerçekleştirilen Doping kontrolleri sırasında numunesi  alınmış olan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü oyuncusu Pesiç Mihajlo’nun yapılan analizleri sonucunda “Aykırı Analitik Bulguya” rastlanmıştır.
Bu bağlamda Fedrerasyonumuza bağlı Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü oyuncusu Pesiç Mihajlo’nun uluslararası kurallar gereği ve KKTC Basketbol Federasyonu Ceza Yönetmeliğinin 2. Bölümünün 45. maddesine dayanarak tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesine ve ilk resmi maçta oynamama cezasının verilmesine; karar verilmiştir.”

Bu haber toplam 2529 defa okunmuştur