1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çetinkaya küllerinden doğacak”
“Çetinkaya küllerinden doğacak”

“Çetinkaya küllerinden doğacak”

Çetinkaya’da haftalardır süren başkan arayışında sona doğru geliniyor. Kulüp üyelerinden aldığı destekle adaylığını açıklayan Meriç Erülkü, “Çetinkaya küllerinden doğacak” dedi. Yönetim Kurulu çalışmaları süren Erülkü kulübü kurumsallaştırmaya gidecekleri

A+A-

Necmi Belge

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da haftalardır süren başkan arayışı konusunda sona doğru geliniyor. Daha önce Yönetim Kurulu üyeliği yapan ve pazar günü başkan adaylığını açıklayan Meriç Erülkü, bu konundaki düşüncelerini Yenidüzen’e açıkladı.
Tüzük gereği dün başkan adaylığı müracaatını Divan Kurulu sekreterliğine veren Meriç Erülkü’nün başkan adaylığı dilekçesinin yine tüzük gereği Olağan Üstü Genel Kurul’dan 24 saat önce (bugün) kulüp lokaline asılması bekleniyor.

Erülkü: “Kulübü kurumsallaştıracağız”
Başkan adaylığı ile ilgili olarak konuşan Erülkü, Çetinkaya’yı küllerinden yeniden yaratamak için aday olduğunu açıkladı. Erülkü Çetinkaya’nın bir daha bu hale gelmesini önlemek için, kulübü kurumsallaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Çetinkaya kulübünde yeteri kadar şampiyonluk kupası olduğunu anımsatan Erülkü, yeniden yapılanmaya ağırlık vereceklerini dile getirirken, kısa sürede bu kurumsallaşmayı sağlamak istediklerini vurguladı.

“İcraat yapacak bir yönetim kuracağız”
Erülkü, kendilerinin görevi bıraktıktan sonra da devam edecek bir yapı kurmak istediklerini,  bunu sağladıktan sonra bayrağı başka arkadaşlara tesim edip, evlerine döneceklerini belirtti.
Yönetim Kurulu’nu oluşturma yönünden çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Erülkü, bu konunda üyelerden büyük ilgi gördüğünü ve kalabalık ama icraat yapacak bir yönetim kurulu oluşutaracağından emin olduğunu söyledi.

“Teknik adam değişikliği gündemde yok”
Erülkü, başkan seçildikten ve yönetim kurulunu oluşturduktan sonra, ilk icraatlarının futbolcu altyapısını güçlendirmek, gelir kaynakları yaratmak ve arttırmak olduğunu söyledi.
Ligten çekilme diye bir şeyin söz konusu olmadığını, yönetim kurulu üyesi olsun, olmasın her üyenin kulübe katkı koymasını sağlayacaklarını belirten Erülkü, teknik adam konusunda ise, halen bir teknik adamları olduğunu ve teknik adam değiştirmek gibi bir konunun gündeme gelmediğini sözlerine ekledi.  
Çetinkaya’da Olağan Üstü Genel Kurul yarın akşam kulüp lokalinde gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur