1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da görev divanın
Çetinkaya’da görev divanın

Çetinkaya’da görev divanın

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın daha önce yapılacağı duyurulan Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı dün akşam kulüp lokalinde üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın daha önce yapılacağı duyurulan Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı dün akşam kulüp lokalinde üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Cemal Bulutoğluları’nın başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından kulübe herhangi bir adaylık başvurusu yapılmadığından görev Divan Kurulu’na kaldı. Genel Kurul 28 Ekim Salı akşamı saat 18.30’a ertelendi.
Çetinkaya’da başkan Cemal Bulutoğluları’nın istifa etmesi sonrası Olağan Üstü Genel Kurul dün akşam gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Divan başkanlığına Veli Hakkı, sekreterliklerine Dr. Bülent Dizdarlı ve Ferdinç Kılıç getirildi.

Bulutoğluları: “Tüm yük üzerime kaldı”
Temmuz ayında göreve gelen Bulutoğluları 22 Ekim tarihine kadar olan süredeki faaliyet raporunu üyelere aktardı. Bulutoğluları kısa süre içerisinde çok fazla faaliyetin olmadığını belirtti. Bu sürede minik takım kurulamadığını, yeni yönetimin bu konuya eğilmesini temenni ettiğini söyleyen Bulutoğluları, başkanlık döneminde görevin 2-3 kişi üzerinde olduğunu, bütün yükün üzerinde kaldığını söyledi. Başkanlık yaptığı dönemler içerisinde arzu etmediği bir yönetim sergilediklerini belirten Bulutoğluları, takımın toparlanarak ilk 5 içerisine girebileceği inancında olduğunu söyledi.

Raporlar oy çokluğu ile aklandı
Bulutoğluları’nın faaliyet raporunu okumasının ardından mali rapor Ferdinç Kılıç tarafından okundu. Rapora göre gelirin 300 bin 461 TL, giderin 210 bin 295 TL olduğu açıklandı. Gelir ile gider farkının ise 90 bin 166 TL olduğu belirtildi. Mali rapor üzerinde üyeler görüşlerini belirtirken her iki rapor oy çokluğu ile onaylandı.

Takımı Reis hazırlayacak
Öte yandan Divan Kurulu Genel Kurul sonunda sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirtti. Bu doğrultuda cumartesi günü oynanacak Yeni Boğaziçi karşılaşması için takımın bir antrenör tarafından hazırlanması gerektiği vurgulanırken, gelecek genel kurula kadar takımı gönüllülük esasına göre birinin hazırlaması için antrenör arayışı gerçekleştirileceği kaydedildi. Genel Kurul’un tamamlanasının ardından takımın mevcut kaleci antrenörü İbrahim Reis’in takımı hazırlayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur