1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da aday yok
Çetinkaya’da aday yok

Çetinkaya’da aday yok

Çetinkaya Türk Spor Kulübü çevrelerinden alınan bilgiye göre bu akşama ertelenen olağan üstü genel kurulda yine başkan adayı çıkmadığı öğrenildi.

A+A-

Necmi Belge

Çetinkaya’da geçtiğimiz hafta ertelenen olağan üstü genel kurul bu akşam toplanacak. Başkanlık için adaylığın olmadığı sarı kırmızılı kulüpte genel kurulun yeni bir aday çıkması için bir hafta daha ertelenmesi bekleniyor.

İki hafta önce, Çetinkaya’daki başkanlık görevinden istifa eden Cemal Bulutoğluları’nın yerine seçilecek başkan için geçtiğimiz Çarşamba günü toplanan olağan genel kurulda başkan adayı çıkmayınca, yeni bir başkan adayı çıkana kadar kulübü yönetmek Veli Taşkıran başkanlığındaki Divan Kurulu’na kalmıştı.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü çevrelerinden alınan bilgiye göre bu akşama ertelenen olağan üstü genel kurulda yine başkan adayı çıkmadığı öğrenildi. Tüzük gereği genel kuruldan 48 saat öncesine kadar başkanlık için başvuru yapılması gerekirken Pazar günü dolan bu sürede herhangi bir müracaat yapılmadı. Buna göre, bu akşam toplanacak genel kurulun bir hafta daha ertelenmesi bekleniyor.

Taşkıran bugün takımı çalıştıracak

Geçtiğimiz hafta sadece bir haftalığına göreve getirilen ve takımın başında Y.Boğaziçi maçına çıkan teknik direktör Hüseyin Veli Taşkıran’ın bugün yapılacak olan haftanın ilk çalışmasına çıkacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Taşkıran bugünkü antrenmana çıkacağını ancak, Divan Kurulu’nun bu akşam vereceği karara göre, Mağusa Türk Gücü karşılaşması için takımı çalıştıracağı veya çalıştırmayacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur