1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CentilmenLig’de yarış devam ediyor
CentilmenLig’de yarış devam ediyor

CentilmenLig’de yarış devam ediyor

CENTİLMENLİG... CENTİLMENLİG... CENTİLMENLİG... CENTİLMENLİG... CENTİLMENLİG...

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet liglerinde 9’uncu hafta karşılaşmalarının ardından haftalık CentilmenLig puan durumları da güncellendi. Buna bağlı olarak A ve A2 liglerinin puan durumlarına bakıldığı puan bakımından en iyi takımın bu haftada da tıpkı geçtiğimiz haftada olduğu gibi A2 İkinci Lig’de mücadele eden İskele Trabzonspor gençlerinin olduğu görülüyor. 
Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda liderliği G.Birliği’nden devralan barı ekibi Lefke, bu hafta sonunda da liderliğini korudu. 9’uncu haftaya başlarken 34 puanı bulunan Lefke’nin, hafta sonunda yapılan maçlarla birlikte 24 puana düştüğünü görüyoruz. Süper Lig’de 38 puanla Doğan Türk Birliği 2’nci sırada, 39 puanla GAÜ Çetinkaya da 3’üncü sırada haftayı kapattı.
K-Pet Birinci Lig’de zirve bu hafta da değişmedi. Haftaya 16 puanla lider giren Denizli, ceza puanını bu hafta biraz daha yükseltse de haftayı lider kapatan takımlardan biri oldu. Mavi beyazlılar 9’uncu hafta sonrasında 30  puana ulaştı. Sıralamada 43 puanla Karşıyaka ikinci, 62 puanlı Göçmenköy ise üçüncü konumda haftayı tamamladı.
İkinci Lig’de ise liderlik koltuğu değişti. Haftaya lider giren Çanakkale 9’uncu hafta sonrasında liderliği Maraş’a bıraktı. Maraş’ın 43 puanı bulunuyor. İkinci Lig’in ikinci sırasında 47 puanlı Çanakkale, üçüncü sırasında ise 59 puanlı Akova bulunuyor.

A2 ligleri
A2 Süper Lig’de Bostancı Bağcıl’ın bileği bükülmüyor. Yeşil beyazlılar, 9’uncu hafta sonunda ceza puanını biraz daha yükseltmesine rağmen liderliğini korudu. Bağcıl’ın 32 puanı bulunuyor. A2 Süper Lig’in ikinci sırasında Yenicami, üçüncü sırasında ise Türk Ocağı yer alıyor. Birinci Lig’de lider yeniden el değiştirdi. Geçen haftayı lider tamamlayan Baf Ülkü Yurdu liderliği bu hafta Yalova’ya teslim etti. Yalova’nın 31 puanı bulunuyor. A2 Birinci Lig’de Baf Ülkü Yurdu ikinci, Görneç ise üçüncü sırada haftayı tamamladı. A2 İkinci Lig’de zirve yine İskele Tranzonspor gençlerinin. Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan bordo mavili gençler kendi puanını biraz daha aşağıya çekerek liderliğini sürdürdü. . İskele Trabzonspor gençleri, 6 ligin toplamında en az ceza puanına sahip olması da beğeni topladı. İskele Trabzonspor’un puanı -3 olarak tespit edildi. Ligde ikinci, 18 puanla Alsancak Yeşilova, üçüncü ise 23 puanla Türkmenköy oldu.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur