1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CentilmenLig’de liderler değişti
CentilmenLig’de liderler değişti

CentilmenLig’de liderler değişti

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları da güncellendi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 K-Pet Süper Lig’de ligin yeni lideri, Türk Ocağı olurken, K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’ta ilk haftanın lideri Girne Halk Evi oldu. Genç takımlarda ise Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu, Birinci Lig’de ise Doğancı liderlik koltuğunda oturuyor. Hem A takımların mücadele ettiği Süper Lig’de, hem de A2 Süper Lig’de takımlar galibiyet hesapları yaparken bir taraftan da CentilmenLig köşesinde ilk sıralarda yer almak istiyor.

A takımlara GHE damgası
K-Pet Süper Lig’de geride kalan 5’inci haftasında Birinci Lig’in Beyaz Grubu’nun da Centilmenlig’e katılmasıyla yarış kızıştı. Karşıyaka karşısında önemli galibiyet alan Girne Halk Evi, Centilmenlig köşesinde 3 puanla A takımların en iyi takımı olması dikkat çekti. Süper Lig’de ise geçtiğimiz haftada lider koltuğunda oturan Yenicami, bu hafta sonunda yerini Türk Ocağı’na bıraktı. Sarı siyahlıların 34 puanı bulunuyor.

Gençlerde liderler batıdan
A2 Süper Lig’de de 5 hafta geride kalırken, Centilmenlig’de yeni lider 8 puanla Baf Ülkü Yurdu oldu. Birinci Lig Beyaz Grubun ilk haftasında Doğancı 3 puanla liginin lideri konumunda oldu.

--------------------------

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur