1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Canova takımından memnun
Canova takımından memnun

Canova takımından memnun

KTSYD Kupasını kazanan K.Kaymaklı’da Teknik Direktör Fırat Canova YeniDüzen’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Necmi Belge

Bu sezon, K-Pet Süper Lig şampiyonluğunun iddialı takımlarından olan ve geçtiğimiz Cumartesi sezonun ilk önemli kupası KTSYD Kupasını kazanan K.Kaymaklı’da Teknik Direktör Fırat Canova YeniDüzen’e açıklamalarda bulundu. Canova, takımının KTSYD Kupası’nda gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirdi.
Canova, K.Kaymaklı’nın şampiyonluk hedefinin değişmediğini ancak kendisinin iki hedefi olduğunu, bunların şampiyoluk ve gençleri kazanmak olduğunu açıkladı.
Bunu başarabilirlerse,  orta vadede K.Kaymaklı’nın 7-8 yıllık futbolocu portföyünü hazırlayabileceklerini ileri süren Canova, potaniseyel olarak buna hazır olduklarını ayrıca  takımın yaş ortalamasının 23-24’e düştüğüne dikkati çekti.

“Tansel ve Kingsley’i hazırlamaya çalışıyoruz”
Canova, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçiridiklerini düşündüğünü sadece aralarına  sonradan katılan Tansel ve Kingsley gibi futbolcular konusunda biraz sıkıntıları olduğunu söyledi. Bu futbolcuları mümkün olduğu kadar erken hazırlamaya çalıştıklarını dile getiren Canova, futbolcuların lige kadar hazır olacaklarını düşündüğünü ifade etti.

“İki haftamız var”
Takımın son durumu iyi olduğunu, kendileri için hazırlık döneminin kapandığını ileri süren Canova, bundan sonraki stratejilerinin lige hazırlanmaya odaklanmak olduğunu belirtti. Önlerinde, iki haftyaya yakın bir süre olduğunu ifade eden Canova, bu süreyi en iyi şekilde  değerlendirmeye çalışacaklarını ileri sürdü.

“Takımın oyunundan memnunum”
Kazandıkları, KTSYD Kupasında hakkındaki görüşlerini de açıklayan Canova, karşılaşmanın ilk 20 dakikasının başa baş geçtiğini ancak, sonradan insiyatifin K.Kaymaklı’ya geçtiğini belirtti.
Canova devamla, hücumda yardımlaşabilselerdi, sonuca daha erken varabileceklerini iddia ederken, ikinci yarıda ilk gol geldikten sonra oyuna tamamen hakim olduklarını ifade etti.
Takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu ifade eden Canova, zaman zaman oyun içinde temponun düşmesini ağır antrenmanlar bağlamında yapılan yüklemlelerden dolayı olduğunu vurguladı.

KTSYD’ye teşekkür
KTSYD yönetiminin  böyle bir maç için kendilerini seçmelerinden dolayı onur duyduklarını ve teşekkür ettiklerini belirten Canova, bu maçı yöneten hakemleri kutladıklarını söyledi.
Canova, 2014-2015 sezonunda tüm takımlara ve maçları büyük bir özveri ile yönetecek olan hakemlere de başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur