1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Canbulat’ta MTG’nin günü: 4-1
Canbulat’ta MTG’nin günü: 4-1

Canbulat’ta MTG’nin günü: 4-1

İlk haftada Küçük Kaymaklı’ya mağlup olan Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Türk Ocağı’nı 4-1’lik skorla geçti. Genç golcü Emre Özsin kaydettiği 3 golle maçta ön plana çıkan isimlerin başında geldi

A+A-

 

 

Stat: Mağusa Canbulat

Hakemler
Mehmet Sezener***
Hakan Ünal***
Sonay Dericioğlu***

Goller: Dk. 4 ve Dk. 12 Emre Özsin, Dk. 6 Yasin Kurt (Pen), Dk. 50 Uğur Gök (MTG) - Dk. 82 Ertaç (TOL)
Sarı kart: Erol 45+1(MTG), Peter 81(TOL)

Mağusa TG
Türkkan**
H. Kayalılar***
Sami Ergazi**
M. Tekpınar***
Lewis Mike**
Erol Aksunlar**
(Dk.67 Lawrence**)
Emre Özsin****
(Dk. 75 Hakan**)
Nurettin Gecekuşu***
Uğur Gök***
İbrahim Kabore**
(Dk. 89 Olgun)
Yasin Kurt***

Türk Ocağı
Cenk Yılmaz*
Salih Say**
Kaan Arsu*
Mustafa Akış*
(Dk. 54 Sezer**)
Mustafa Ercan*
Muhammed Ali Uçar*
Mustafa Ayker*
(Dk. 70 İsmet*)
Cedric**
Dino Peter**
Ertaç Taşkıran **
Aksel Kaptanoğlu*
(Dk. 33 M. Uçar**)

 

İlk haftanın iki puansız takımının maçında evsahibi MTG çok daha baskın çıktı. Rakip yarı sahada savunma üzerinde erken kurulan baskı, erken goller getirdi. Dakika dörtte genç ve başarılı golcü Emre Özsin sahne aldı.

Golü adeta kokladı. Sonrasında Uğur’un kazandırdığı penaltıyla Yasin Kurt farkı ikiye çıkarırken, onikinci dakikada yine Uğur’un kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Emre Özsin’in ikinci golü geldi.

3-0’ı yakalayan sarı yeşilliler, çok iyi ve isabetli pas alışverişiyle ve yüksek tempolu oyunlarıyla rakip üzerinde ciddi bir oyun üstünlüğü kurdular.

Salih Say’ın Türk Ocağı adına kaçan net pozisyon sonrası istediğini sahada istediği şekilde yapan taraf yine MTG oldu. İkinci devrede de organizasyon anlamında hata yapmayan MTG, dördüncü golle iyice rahatladı.

Kalesinde gördüğü gole rağmen oyuna hükmeden hep MTG oldu. Türk Ocağı ise erken gollerle şoku üzerinden atamadı. Hücumda sıkıntı yaşadı. Kötü olan savunma hata üstüne hata yaptı. Oyuncu değişiklikleri de çok fayda etmedi.

Yabancılar etkisiz kaldı. Sonuç olarak MTG ikinci haftada puanla tanışırken, Türk Ocağı önümüzdeki haftaki Girne derbisini beklemek zorunda kaldı.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur