1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Canbulat geçilmiyor
Canbulat geçilmiyor

Canbulat geçilmiyor

Süper Lig’de averajla liderin ardından ikinci sırada yer alan Mağusa Türk Gücü, Canbulat Stadı’nda oynadığı 4 maçı da galibiyetlerle tamamladı.

A+A-

Yeşil sarılı ekip, ligde 9 haftalık dönem içerisinde iç saha maçlarını oynadığı Canbulat Stadı’nda rakiplerine geçit vermedi. Türk Ocağı’nı 4-1, Değirmenlik’i 3-0, Mormenekşe’yi 2-0 ve son olarak Lefke’yi evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Mağusa Türk Gücü, bu maçlarda 12 gol kaydederek 3 gol ortalaması yakalarken, kalesini de gole kapadı. Doğu bölgesi ekibi 4 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü. Mağusa Türk Gücü, bu sezon yaşadığı tüm puan kayıplarını ise dış sahada yaşadı.

Karadağ’da Lefke
MTG gibi evinde oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen bir diğer takım Lefke. Menekşe beyazlı ekip iç sahada 4 maçta 4 galibiyet elde ederek 16 Ağustos Stadı’nın eski günlerindeki gibi zor bir deplasman olmasını sağladı. Buna karşılık Lefke, MTG gibi puan kayıplarını dış sahada yaşadı. Lefke iç sahada MTG gibi bir performans sergiledi. 11 gol atma başarısı gösteren Lefke, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur