1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çamlık’tan üçte üç
Çamlık’tan üçte üç

Çamlık’tan üçte üç

Voleybol erkekler Süper Kupa finalinde rakibi Vakıflar’ı 3-2 mağlup eden Çamlık Spor şampiyon oldu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen erkekler Süper Kupa final karşılaşmasında lig şampiyonu Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor ile lig ikincisi Vakıflar, dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazanan Çamlık Spor, sezonu üç kupa ile tamamladı.

Büyük çekişme yaşandı
Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın kazananını Tie-break seti belirledi. Karşılaşmanın ilk setini 25-23’lük skorla kazanan Çamlık, ikinci seti de 25-22 ile kazandı. Ancak Vakıflar maçı bırakmadı ve üçüncü seti 25-20, dördüncü seti de 25-23 kazanarak skoru 2-2’ye getirdi. Vakıflar Tie-break setinde de rakibi karşısında öne geçmesine rağmen Çamlık Spor elde ettiği fırsatları iyi değerlendirerek seti 15-13, maçı da 3-2 kazanarak Süper Kupa’nın şampiyonu oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Üç kupa ile tamamladı
Daha önce Rauf Raif Denktaş Kupası’nı kazanma başarısı gösteren Çamlık Spor, son olarak lig şampiyonluğu sevincini yaşamıştı. Dün akşam elde edilen Süper Kupa şampiyonluğu ile Çamlık Spor sezonu üç kupa ile noktalamış oldu.

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur