1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çamlık Spor kendini tanıttı
Çamlık Spor kendini tanıttı

Çamlık Spor kendini tanıttı

Çamlık Spor Mağusa Gelişim Akademisi’ndeki binasında geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulunu tanıttı

A+A-

Süleyman REBGE

Mağusa Belediyesi (GMB) Çamlık Spor Mağusa Gelişim Akademisi’ndeki binasında geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulunu tanıttı hem de kulübün amaçlarını açıkladı. GMB Çamlık Spor Başkanı Haluk Harutoğlu yaptığı açıklamada bu yola çıkış sebeplerini anlatırken şunları söyledi: “MAGEM oluşumu bu yıl sadece sosyal ve kültürel alanlarında faaliyet gösterme kararı almasından dolayı MAGEM bünyesindeki spor birimleri boşta kalmıştır. Voleybol liginin açılmasına az bir zaman kalmasına rağmen 6 Voleybol takımının sahiplenilmemiş olması üzerine, konuya duyarlı arkadaşlarla çalışmalara başladık. Gazimağusa Belediye Başkanı Sn. İsmail Arter’le yaptığımız  görüşme sonrası gösterdiği duyarlık ve kulübe destek olma sözünü vermesi üzerine, GMB çatısı altında yeni bir voleybol kulübü oluşturmak yerine, 1981 yılında GMB tarafından kurulmuş ve sayısız başarılara sahip GMB Çamlık Spor Kulübü’nü aktif hale getirme kararı aldık. Bu amaçla 28 Ekim 2014 tarihinde genel kurul yaparak, yeni yönetimimizi oluşturduk ve hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Voleybol liginin açılmasına az bir zaman kala (9 gün) kurulmuş bir kulüp olarak eksiklerimiz ve dezavantajlarımız bulunmaktadır. Bu mevcut sorunları hızla gidermek için GMB Başkanı Sn. İsmail Arter, GMB Çamlık Spor yönetimi, teknik heyeti, sporcularımız ve sporcu ailelerimiz ile birlikte özverili bir çalışma içerisindeyiz.”

Harutoğlu: “Sadece sportif başarı değil”

GMB ÇAMLIK Spor Kulübü’nün diğer hedeflerinden de bahseden Harutoğlu bunları şöyle sıraladı: Politik olmayan bir spor kulübü yaratmak, Gençleri spora özendirmek, Gençleri sigara, alkol, uyuşturucu ve çağın hastalığı bilgisayar bağımlılığından korumak, daha sağlıklı daha aktif bir gençlik yaratmak. İnsan sevgisini, hayvan sevgisini, doğa sevgisini sporla bütünleştirmek. Bu konuda düzenleyeceğimiz veya düzenlenen etkinliklere gençlerin katılımını ve sahiplenmelerini sağlamak.

Kıyı kenti olmamız nedeni ile, plaj voleybolunda alt yapıları düzenleyerek, katılan sporcuların sayısını artırmak.  Bu sayede plaj voleybolunda dünyada söz sahibi takımları antrenman veya antrenman maçları için davet etmek.

“70 sporcumuza spor ve mücadele imkanı sağladık”
Harutoğlu son olarak sözlerine şöyle devam etti: “7 Kasım’da başlayan olan voleybol ligine Büyük, Genç, Yıldız kategorilerinde hem kız, hem erkek takımlarımız ile katılacağız. Yaklaşık  70 sporcumuza spor ve mücadele imkanı sağladık. 2014-2015 Liseler arası erkek voleybol mücadelesine sadece 2 takımın katıldığı ülkemizde 6 takımla mücadele etme imkanı  sağlayan, GMB Başkanı Sn. İsmail Arter’in,  GMB Çamlık Spor Yöneticilerinin özverili emeklerinin takdir edilmesi düşüncesindeyiz.

Yönetim kurulu
Çamlık Spor’un Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Op. Dr. Haluk Harutoğlu (Başkan), Hasan Hasoğlan (Asbaşkan), İbrahim Gedik (Sekreter), Nafi Çetintaş (Veznedar), Ahmet Öztenay (Lokal sorumlusu), Niyazi Türktenli (Saha sorumlusu), Mehmetali Akterzi (Sosyal işler sorumlusu), Pınar Atun (Kültürel işler sorumlusu), Ayşe Toyal (Spor işleri sorumlusu)
Denetleme Kurulu: Safak Yüceulaş, Ali Karasel
Disiplin Kurulu: Mubin Kanatlı, Salahi Şah, Ahmet Sambar
Takım Antrenörleri: Caner Toyal (Baş Antrenör- Büyük Erkek), Osman Akın (Yıldız-Genç Erkek), Ali Çoban (Genç-Büyük Bayan), Özkan Eser (Yıldız Bayan)

Bu haber toplam 4024 defa okunmuştur