1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çağrı-Doğukan takası gündemde
Çağrı-Doğukan takası gündemde

Çağrı-Doğukan takası gündemde

K-Pet Süper Lig’de başkentin iki güçlü ekibi GAÜ Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı arasında önemli bir takas görüşmesi başladı

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

K-Pet Süper Lig’de iki şampiyonluk adayı Küçük Kaymaklı ile GAÜ Çetinkaya arasında önemli bir takas görüşmesi gündeme geldi. GAÜ Çetinkaya forması giyen Doğukan Demirman ile Küçük Kaymaklı forması giyen Çağrı Kıral için her iki takımın da görüşmelere başladığı ve transferin oluru için nabız yokladığı öğrenildi.

Çağrı için Doğukan+para
Geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya forması giyen Çağrı Kıral’a yeniden talip olan sarı kırmızılılar oyuncu için şartları zorlamayı sürdürüyor. Bu bağlamda Doğukan Demirman + para teklifini Küçük Kaymaklı’ya ileten GAÜ Çetinkaya takımı, yeşil siyahlıların Doğukan ile görüşmesine izin verdi. Çağrı Kıral ile GAÜ Çetinkaya arasında bir sıkıntı yaşanması beklenmezken, bu transferin bugün netleşebileceği öğrenildi.

Bugün Tosunoğlu ile görüşecek
Dün Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan ile bir görüşme gerçekleştiren Doğukan Demirman, bugün de Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek. Daha önce Çetinkaya ile maddi konularda anlaşmaya varan Doğukan Demirman’ın, Tosunoğlu’ndan gelecek teklifi değerlendirmeye alacağı ve karar vereceği belirtildi.

Tosunoğlu faktörü etkili olabilir
Aynı zamanda Koopspor’da basketbol kariyerini de sürdüren Doğukan Demirman’ın, bu kariyerini de sürdürme isteği Küçük Kaymaklı açısından avantaj olarak gösteriliyor. Küçük Kaymaklı Başkanı Hasan Tosunoğlu’nun aynı zamanda Koop Bank Yönetim Kurulu Başkanı da olması, yeşil siyahlıların bu transferde elini güçlendiren unsur oldu.

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur