1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çağaloğlu: Neden istifa edeyim?”
Çağaloğlu: Neden istifa edeyim?”

Çağaloğlu: Neden istifa edeyim?”

Kuruluşundan bu güne tarihinin en kötü sezonunu geçiren Çetinkaya’da yaşanan olumsuzluklara rağmen takımını yalnız bırakmayan takımın teknik patronu Erol Çağaloğlu açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Kuruluşundan bu güne tarihinin en kötü sezonunu geçiren Çetinkaya’da yaşanan olumsuzluklara rağmen takımını yalnız bırakmayan takımın teknik patronu Erol Çağaloğlu açıklamalarda bulundu. Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, sezon öncesi takımı lige çok iyi hazırkadığını ve yaptığı hiçbir hazırlık maçında mağlup olmadığının altını çizerken, katıldıkları bir turnuvada bir kez Gönyeli’ye penaltı atışları sonrası mağlup olduklarını söyledi.

“Efsanenin eşortmanı yok”
Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu son oynanan lig maçında futbolcularını tanımakta zorlandığını belirtirken, kulüp yönetiminde yaşanan olumsuzluklar takımı etkilediğini belirtti.
Erol Çağaloğlu, “ligin dördüncü haftasına gireceğiz ancak efsane dediğimiz takımın giyecek eşortmanı bile yok. Eski başkan Mehmet Tatar’a rica ettim ve eşortman alındı. Gençlerbirliği maçına öyle gittik” dedi.

“Eğer istifa edersem...”
Cemal Bulutoğluları’nın kulüp başkanlığından istifa ettiğini, ancak maçların da oynadığının altını çizerken, takımın her ne sebeple olursa olsun maçlara hazırlanması gerektiğini, kendisininde istifa etmesi durumunda Çetinkaya takımının maçlara çıkamayacak duruma geleceğini söyledi.
Erol Çağaloğlu, “Yapılacak olan genel kurulda göreve kim gelirse gelsin oturup konuşacağız ve devam etmem arzusunda oldukları takdirde devam ederim. Benimle birlikte olmak istemedikleri takdirde yeni gelecek olan teknik heyete raporumu verir giderim” dedi.

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur