1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu Baf’tan korkulur: 2-0
Bu Baf’tan korkulur: 2-0

Bu Baf’tan korkulur: 2-0

Süper Lig’in yeni ekibi Baf Ülkü Yurdu, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı evine eli boş gönderdi

A+A-

STAT: Bostancı Fikri Karayel Stadı
HAKEMLER: Timur Ercan Bodi**, Engin Akkagün**, Kaan Koday*
BÜY: Erdoğan Nay***, Fikri Eraslan*, İltaç Keçeli**, İsmail Kovancı***, Berk şen***(Dk. 88 Ali Kemal Kaya), Arif öztürk**, Hamis Çakır*, Hüseyin Hürben***, Joseph Obidiaso***(90+5 Koffi Kauwe), Lawal Murtada***, Hasan Sedatgil***(90+4 Gürcan Şenkardeşler)
KÜÇÜK KAYMAKLI: Hasan Piro*, Azat Berhan Tip*(Dk.46 Taner Bingöllü*), Mehmet Kaygısız*, Bilal Ceylan*, Hüseyin Adal*, Musa Şanlıer*, Mustafa Yaşinses* (Dk.63 Mete Sağır*), Samuel Zokou*, Victor Nwani*, Ahmet Zaifoğlu*, Bayram Anday*(Dk.60 Remzi Betmezoğlu*)
GOLLER: Dk.47 Hüseyin Hürben, Dk.58 Joseph Obidiaso (BÜY)

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de 5.hafta karşılaşmasında ligde beklenenin üzerinde bir performans sergileyen Baf Ülkü Yurdu ile inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Küçük Kaymaklı karşı karşıya geldi. Bostancı Fikri Karayel Stadı’ndaki karşılaşmayı Baf Ülkü Yurdu 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Hüseyin Hürben ve Joseph Obidiaso kaydetti.

Önemli anlar
Dk.7Bayram ceza sahası dışında sert vurdu. Kaleci Erdoğan kaleye gitmekte olan topu iki hamlede önleyebildi.
Dk 20 Musa Şanlıer'in kullandığı serbest vuruşu takip eden Samuel Zokou'nun kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.
Dk.29 Bayram'ın, Baf Ülkü Yurdu savunmasının arasına bıraktığı topla Mustafa Yaşinses kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleci Erdoğan başarılı bir hamle ile önledi.
Dk.44 Sol çaprazdan Küçük Kaymaklı ceza sahasına gönderilen topa müdahale eden Bilal topu sektirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Joseph son derece kötü vurdu. Kaleci Hasan Piro topu kontrol etmekte zorlanmadı.
Dk.47 Bilal ve Ahmet Zaifoğlu'nun kararsızlığını iyi değerlendiren Joseph topa sahip oldu. Kale sahası içinde bekleyen Hüseyin Hürben'e aktardı. Hüseyin ayağının içi ile harika bir gol attı. 1-0
Dk.58 Kaleci Hasan Piro uzaklaştırmak istediği topu Joseph kaptı. Ceza sahası içerisine girer girmez sert vurdu. Top Hasan Piro'nun bakışları arasında ağlara gitti. 2-0
90+5 Zokou'nun ceza sahası dışından vurduğu sert şutu kaleci Erdoğan başarılı bir şekilde kurtardı.

Sarı Kartlar: Dk. 44 Fikri Arslan, Dk. 77 Hasan Sedatgil(BÜY) 90+3 Mehmet Kaygısız(KK)

Fotoğraf. Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur