1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bozbeyli şampiyonluğa sürdü
Bozbeyli şampiyonluğa sürdü

Bozbeyli şampiyonluğa sürdü

KKTC Alpet Drift Şampiyonası dün koşulan Launch Cars ayağı ile tamamlandı. Celal Bozbeyli hem yarışı hem de şampiyonluğu kazandı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
KKTC Alpet Drift Şampiyonası dün koşulan 5’inci ayak yarışı ile tamamlandı. Celal Bozbeyli hem son ayakta hem de şampiyonanın genel klasmanında birinci olma başarısı gösterdi.
Kuzey Kıbrıs Otomobil Kurumu (KKOK) tarafından organize edilen KKTC Alpet Drift Şampiyonası dün Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) koşulan Launch Cars Drift Yarışı ile tamamlandı. Celal Bozbeyli ile Kerim Beşok’un genel klasman şampiyonluğu için verdiği mücadeleyi Bozbeyli kazandı.

Beşok erken veda etti
Yarışın ikinci turunu Kerim Beşok spin atarak puansız kapadı ve erken veda etti. Beşok’un elenmesinin ardından Celal Bozbeyli’ye bu yarışta ilk 3 içerisinde yer almak genel klasman şampiyonluğu için yetecekti. Bozbeyli gösterdiği performansla finale yükselirken, final mücadelesinde rakibi Enver Haskasap’ı geçerek hem Launch Cars ayağını kazandı hem de genel klasmanda şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonucun ardından Kerim Beşok genel klasmanı ikinci olarak tamamladı.

Üçüncülük Yücebaş’ın
Launch Cars Ayağı’nı ikinci olarak tamamlayan Enver Haskasap şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı. Launch Cars Ayağı’nın üçüncülük mücadelesini İbrahim Yücebaş kazandı. Sabri Güçlü ilk kez bir ayakta son 4 içerisinde yer alırken bu yarışı da 4’üncü tamamlamış oldu. Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde Launch Cars ayağı ve genel klasmanda dereceye girenlere kupaları takdim edildi.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur