1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Boğaziçi’nde kazanan yok: 0-0
Boğaziçi’nde kazanan yok: 0-0

Boğaziçi’nde kazanan yok: 0-0

Y.Boğaziçi ile Serdarlı arasındaki Süper Lig’in 4’üncü hafta mücadelesi golsüz eşitlikle tamamlanırken Serdarlı maçı 9 kişi tamamladı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Y.Boğaziçi ile Serdarlı arasındaki Süper Lig’in 4’üncü hafta mücadelesi golsüz eşitlikle tamamlanırken Serdarlı maçı 9 kişi tamamladı.
İlk devrede on kişi, maçın son on beş dakikasında dokuz kişi oynamak zorunda kalan konuk Serdarlı, ikinci devrede adeta galibiyeti kaçırdı. Bir pozisyonda top direkten dönerken, dört net gol pozisyondan yararlanamayan kırmızı beyazlılarda ilk devrede kaptan Salih Küçükoğlu ve ikinci devrede ise Ümit Genç çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.
Y. Boğaziçi ise eksik oynayan rakibi karşısında ilk devrede direkten dönen top dışında net pozisyon bulamadı. Kalelerinde ikinci devrede gördükleri net pozisyonlarda ise kaleci Ersoy başarılıydı. Kırmızı lacivertliler, evlerindeki ikinci maçında da gol kaydedemediler ve galibiyet alamadılar. Serdarlı’nın eski futbolcusu Kerim Varol’ün geçtiğimiz gün vefatı nedeni ile A2 karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. A takımlar maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Önemli anlar
Dk. 28 Salih’in kullandığı serbest atışta kaleci Ersoy topu kontrol edemedi. Seken topa İsmet vurdu. Top üst direğe çarparak dışarı gitti.
Dk. 34 İsmail Tırlık’a faul yapan takım kaptanı Salih Küçükoğlu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Dk. 44 Adem’in ortasında ceza alanına Ndoye’nin vuramadığı top Mehmet Çil’in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top üst direkten döndü. Sonrasında Kaan kafayla uzaklaştırdı.
Dk. 50 Mehmet Turgut’un aşırtma pasında Kabore topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ersoy yatarak ayaklarıyla topu kornere uzaklaştırdı.
Dk. 56 Hasan Bahtıkara’nın ortasında Mehmet Turgut kafayı vurdu. Top kaleci Ersoy’da kaldı.
Dk. 62 Ako ceza alanı içerisinde topla buluştu. Sert şutunda Ersoy uçarak topu üstten dışarı kornere gönderdi.
Dk. 72 Kabore iki rakibinden sıyrıldı. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Savunmanın müdahalesi sonrasında  top yan direkten döndü.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur