1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bocce ile tanıştılar
Bocce ile tanıştılar

Bocce ile tanıştılar

Hem bocce sporcusu hemde ilkokul öğretmeni olan Orçun Latifoğlu’nun verdiği eğitim sonrasında 15 kadar genç bocce oynayarak eğlenceli saatler geçirdiler.

A+A-

 

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi adı altında geçtiğimiz gün Algım Özel Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yapılan etkinlikte, özel eğitimli gençler bocce sporu ile tanıştı.

Hem bocce sporcusu hemde ilkokul öğretmeni olan Orçun Latifoğlu’nun verdiği eğitim sonrasında 15 kadar genç bocce oynayarak eğlenceli saatler geçirdiler. Yapılan anlaşma gereği bocce sahası Özel Eğitim Merkezi’ne her Cuma 1 saatliğine tahsis edildi. Orçun Latifoğlu da yaptığı açıklamada federasyonun her kesime hitap eden bir federasyon olduğunu ve sosyal sorumluluk alarak bu gençleri spora teşvik ettiğini, bunun da gençlerin gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı. Hedeflerinin Türkiye ile temasa geçerek her yıl yapılan Uluslararası Özel Eğitimliler Şampiyonası’na gitmek olduğunu belirten Latifoğlu, bu bağlamda kendisinin ve federasyonlarının bu gençlere hep destek olacağını söyledi.

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur