1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bize büyük güç sağlar”
“Bize büyük güç sağlar”

“Bize büyük güç sağlar”

Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, golcü futbolcu Kasım Tağman’ın adaya geri dönüşünden memnun

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gebzespor ile yol ayrımına giderek adaya kesin dönüş yapan Kasım Tağman’ın durumu Süper Lig ekiplerinden Lefke’de memnuniyetle karşılandı. Menekşe beyazlı kulüp Tağman ile bir araya gelerek anlaşma sağlamaya çalışacak. Anlaşma sağlanması halinde Kasım ligin ikinci yarısında bir süredir ayrı kaldığı Lefke formasını yeniden giymeye başlayacak. Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Kasım Tağman’ın takıma geri dönme ihtimali karşısında memnuniyetini dile getirdi. Aytaç “Kasım bize büyük güç sağlar” dedi.

Aytaç: “Umarım anlaşma sağlanır”
Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Kasım ile kulübün anlaşma sağlaması halinde futbolcunun ikinci yarı Lefke forması giyeceğini belirtti. “Takıma dahil olursa çok katkısı olur” diyen Aytaç “Net bir şekilde adaya dönüş yaptı. Bu yıl yurt dışında oynamaya karar verdiği için kendisi ile anlaşma yapılmamıştı. Umarım anlaşma sağlanır. Kasım bizim çocuğumuz. Bize çok büyük bir güç olur” ifadelerini kullandı.

“MTG maçından dersler çıkardık”
Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, kaybettikleri Mağusa Türk Gücü ve önümüzdeki haftasonu oynayacakları Doğan Türk Birliği maçını da değerlendirdi.  Mağusa deplasmanında hedefledikleri en az 1 puanı almakta başarılı olamadıklarını hatırlatan Aytaç “MTG maçından dersler çıkardık ve bu maçı unuttuk. Umarım oradaki hatalarımızı Doğan Türk Birliği maçına yansıtmayız” dedi. Bu hafta rakiplerinin şampiyonluk hedefi bulunan bir kulüp olduğunu, kendileri gibi onların da haftayı puansız kapadıkları için Lefke’ye galibiyet için geleceklerini bildiklerini söyleyen Aytaç “İç sahadaki istikrarımızı sahaya yansıttığımız takdirde, rakip kim olursa olsun favori biz oluruz. Umarım Doğan Türk Birliği maçında baskılı ve istekli oyunumuzu sahaya yansıtarak 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur