1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ... BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ... BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ... BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Zirvede fark açıldı

A+A-

K-Pet Birinci Lig’in 9’uncu hafta karşılaşmaları haftasonu oynandı. Oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesini ev sahibi ekipler, 3 tanesini konuk ekipler kazandı. Bir karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı haftada 20 gol kaydedildi.

Haftanın dikkat çeken maçında Girne Halk Evi ile G.Gücü karşı karşıya geldi. Girne Halk Evi geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak en yakın takipçisi G.Gücü ile arasındaki puan farkını 4’e yükseltti. Yalova’nın çıkışı bu hafta da sürdü. Lapta’yı tek golle geçen Yalova, oynadığı son dört maçı da kazanmış oldu. Düzkaya deplasmanına konuk olan Denizli, rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu hafta öncesi oynadığı 4 maçı da kazanan Göçmenköy’e konuk olan Dumlupınar sahadan 3-1’lik bir galibiyet çıkardı ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Ligin alt sıralarından kurtulma çabası veren Gönyeli, bu hafta da 3 puanı hanesine yazdırdı. Evinde Esentepe’yi 2-1’lik skorla geçen Gönyeli ikide iki yapmış oldu. Haftanın farklı galibiyetlerinden bir tanesine Baf Ülkü Yurdu imza attı. Yasin Kansu’nun 3 golle yıldızlaştığı maçta Baf Ülkü Yurdu deplasmanda Görneç’i 4-1 ile geçti. Haftanın tek beraberlikle biten maçında Karşıyaka ile Hamitköy golsüz berabere kaldılar.

****

----

GOL KRALLIĞI

11 Gol
Hüseyin Küsbeci (G.Gücü)

7 Gol
Arda Özkan (Görneç)

6 Gol
Suat Kurt (Göçmenköy), Arda Sözcü (Göçmenköy), Yağış Gençay (Düzkaya), Şenol Hızlıoğlu (Girne HE)

5 Gol
Ali Özbahar (Yalova), Hüseyin Sarro (Girne HE), Hakan Altın (G.Gücü), Mehmet Çil (Hamitköy), Mithat Küçükakaçalı (Yalova)

----

HAFTANIN TAKIMI: Gönyeli 
HAFTANIN FUTBOLCUSU: Yasin Kansu (Baf ÜY) 
HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Sedat Devecioğlu (Dumlupınar) 

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur