1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardoda şampiyonluk DAÜ’nün
Bilardoda şampiyonluk DAÜ’nün

Bilardoda şampiyonluk DAÜ’nün

Bilardoda 2016 Takımsal Lig’in bitmesine 2 hafta kala Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) şampiyonluğunu ilan etti

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Takımsal Bilardo Ligi'nin şampiyonu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.

Geçtiğimiz gün tamamlanan 12. hafta karşılaşmalarının ardından 13. haftanın ilk karşılaşmasında rakibi Mağusa Spor Derneği’ni mağlup eden DAÜ en yakın takipçisi Vakıflar Spor Kulübü ile puan farkını 6’ya yükselterek şampiyonluğunu ilan etti. DAÜ 11’inci haftada Deniz Plaza Spor Kulübü’nü 6-0, 12’nci haftada ise Mağusa Gelişim Akademisi’ni 4-2 mağlup etmesinin ardından 13’üncü hafta oynanan tek karşılaşmada Mağusa Spor Derneği’ni 5-1 mağlup ederek rakibi ile puan farkını 6’ya yükseltti. Vakıflar Spor Kulübü’nün henüz oynanmamış iki karşılaşması olmasına rağmen Bilardo Federasyonu lig talimatına göre puan eşitliği halinde şampiyonluk ikili averaj ile belirleniyor.

Bu yıl kurduğu güçlü takım ile adeta rakiplerine göz açtırmayan DAÜ, oynadığı toplam 13 karşılaşmanın 12’sinde sahadan galibiyet ile ayrılarak bitime bir hafta kala puanını 36’ya yükseltti. Şampiyonluktaki rakibi Vakıflar Spor Kulübü’nü her iki yarıda mağlup etme başarısı gösteren DAÜ başarılarına bir yenisini ekledi.

Bu haber toplam 1504 defa okunmuştur