1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşinci randevu
Beşinci randevu

Beşinci randevu

K-Pet Süper Lig’de beşinci hafta mücadelesi bu akşam oynanacak GAÜ Çetinkaya – Cihangir maçı ile başlayacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 5’inci hafta karşılaşmaları bugün, yarın, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak. Ligde hafta bu akşam GAÜ Çetinkaya ile Cihangir arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Küçük Kaymaklı ile Yalova’nın karşı karşıya geleceği Cumartesi gününde ayrıca Lefke – Baf Ülkü Yurdu ve Dumlupınar – Değirmenlik karşılaşmaları oynanacak. Ligde Pazar günü Mağusa Türk Gücü ile Gençlik Gücü rakip olacak. Binatlı ile Türk Ocağı’nın puan mücadelesi vereceği günde Gençler Birliği, Yenicami’yi konuk edecek. Ligin 5’inci haftası Pazartesi günü Doğan Türk Birliği ile Mormenekşe arasında oynanacak karşılaşma ile sonlanacak.

GAÜ Çetinkaya - Cihangir
Süper Lig’de haftanın açılış karşılaşmasında 9’ar puanlı GAÜ Çetinkaya ile Cihangir karşılaşacak. GAÜ Çetinkaya geçtiğimiz hafta Mormenekşe’yi deplasmanda 1-0 yenerek ilk dış saha galibiyetini aldı. Cihangir ise evinde Lefke ile 2-2 berabere kaldı. Çetinkaya’nın hedefi elde edeceği galibiyetle üst sıralardan kopmamak. Ligde henüz mağlup olmayan Cihangir ise zor deplasmandan en azından bir puanla dönme amacında. Çetinkaya’nın evinde henüz yenilmemesi ve kalesinde gol görmemesi, Cihangir’in de iki dış saha maçından yenilmeden ayrılmaması, maçın çekişmeli geçeceğinin göstergesi. Atatürk Stadı’nda saat 18.30’da oynanacak karşılaşmada Mehmet Malek orta hakem olarak görev yapacak.

Küçük Kaymaklı - Yalova
Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle tamamlayan iki takım, haftayı galibiyetle tamamlamak için mücadele verecekler. Küçük Kaymaklı geçtiğimiz hafta deplasmanda Baf Ülkü Yurdu’na 2-0 yenilirken, Yalova cezası nedeni ile Cihangir’de konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’ne 4-2’lik skorla yenildi. Küçük Kaymaklı bu sezon ev sahibi olduğu iki karşılaşmada mağlup olmazken, üç gol atıp kalesinde iki gol gördü. Yalova ise bu sezon oynadığı iki dış saha maçında henüz galibiyetle tanışamadı. Bu maçlarda 5 gol atan Yalova, 6 gibi yüksek bir gol oranını kalesinde gördü. Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Ali Özer.

Lefke – Baf Ülkü Yurdu
Ligin batı bölgesinin iki ekibi Lefke ile Baf Ülkü Yurdu, 5’inci haftada rakip oluyorlar. Lefke son olarak Cihangir deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönerken, Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-0 yenerek ligin flaş takımı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Lefke iç saha maçlarında henüz mağlup olmayan ekiplerden bir tanesi. İki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik alan Lefke, 5 gol atıp kalesinde 2 gol gördü. Baf Ülkü Yurdu da dış sahada iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik yaşarken 3 gol atıp kalesinde 2 gol gördü. Bu açından mağlubiyet yaşamayan iki ekibin mücadelesi büyük çekişmeye sahne olacak. 16 Ağustos Stadı’ndaki mücadelede Utku Hamamcıoğlu düdük çalacak.

Dumlupınar - Değirmenlik
Dumlupınar ile Değirmenlik arasında oynanacak karşılaşmayı galibiyetle tamamlayacak olan ekip tabir yerindeyse 6 puanlık bir galibiyet alacak. Ligde geçtiğimiz hafta Dumlupınar Türk Ocağı’na farklı yenilerek henüz galibiyetle tanışamadı. Değirmenlik ise evinde zorlu Gençler Birliği maçını tek golle kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Dumlupınar iki dış saha maçını mağlubiyetle tamamlarken Mehmet Çavuş kırmızı kart cezası nedeni ile bu maçta takımını yalnız bırakacak. Hasan Bahtıkara ise dört sarı kart cezalısı. Değirmenlik de henüz dış sahada galip gelemezken iki maçta 1 beraberliği bulunuyor. İki ekip gol atma açısından iç sahada ve dış sahada sıkıntılar yaşadığı için bu karşılaşmada ilk golü kaydedecek olan takım önemli bir avantajı yakalabilir. Dr. Fazıl Küçük Stadı’ndaki karşılaşmanın orta hakemi Timur E. Bodi.

Binatlı – Türk Ocağı
Geçtiğimiz haftayı galibiyetle tamamlayan iki takım, bu karşılaşmaya moralli çıkacak. Binatlı deplasmandan Gençlik Gücü’nü mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Keza, Türk Ocağı da evinde Dumlupınar’ı farklı yenerek sezonun ilk galibiyetini elde etti. Binatlı evinde oynadığı iki karşılaşmada yenilmezken, iki beraberlikle sahadan ayrıldı. Türk Ocağı ise deplasmanda henüz galip gelemedi. İki ekibin kalesinde gördüğü goller nedeni ile sıkıntılar yaşıyor. İki takımın da maç başına bir gol gibi bir ortalaması söz konusu. Çalışmalar nedeni ile Zafer Stadı kapalı olduğu için karşılaşma önceki hafta oynandığı gibi bu hafta da Zümrütköy’de yer alacak. Maçın orta hakemlik görevi ise Fehim Dayı.

Mağusa Türk Gücü – Gençlik Gücü
Geçtiğimiz yılın şampiyonu Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz hafta deplasmanda Yalova karşısında geriye düşmesine rağmen maçı 4-2 kazandı. Bu MTG’nin aynı zamanda ilk galibiyeti oldu. Gençlik Gücü’nün ise iki haftalık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta evinde 3-1 kaybettiği Binatlı maçı ile son buldu. MTG henüz iç saha maçı kazanamazken iki beraberlikle yenilgi yaşamadı. Gençlik Gücü’nün ise dış sahada bir galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunuyor. Gençlik Gücü’nde savunma oyuncusu Daniel Addo’nun dört sarı kartlı oluşu, onlar için bu maçta bir handikap. Pazar günü Canbulat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada orta hakem olarak Serdar Bilgimer düdük çalacak.

Gençler Birliği - Yenicami
Ligde geçtiğimiz hafta Değirmenlik deplasmanında tek golle mağlup olan Gençler Birliği, evinde Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Yenicami’yi konuk edecek. Gençler Birliği iç sahada oynadığı iki karşılaşmayı da kazanırken bu maçlarda 6 gol atıp kalesinde 4 gibi yüksek bir gol oranını gördü. İskele ekibinde Arif Uysal dört sarı kart cezalısı olduğu için hücumda önemli bir eksik. Yenicami ise ilk hafta kaybettiği Yalova deplasmanının ardından Türk Ocağı deplasmanından galibiyetle dönmüştü. Onlar da deplasmanlarda 1 gol atıp 1 gol yedi. Siyah beyazlılarda kırmızı kart cezalısı John Ebuka Okeye’nin yokluğu hücum için önemli bir eksiklik olacak. Cumhuriyeti Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Mehmet Sezener.

Doğan Türk Birliği - Mormenekşe
Haftanın kapanış maçında Doğan Türk Birliği ile Mormenekşe karşı karşıya gelecek. Doğan Türk Birliği geçtiğimiz hafta deplasmanda Yenicami’ye yenilirken, Mormenekşe de evinde GAÜ Çetinkaya’ya mağlup oldu. İki takım bu anlamda yaşadıkları mağlubiyetleri telafi etmeye çalışacak. Doğan iç sahada iki maçın bir tanesini kazanırken birini kaybetti. Bu maçlarda 4 gol atıp kalesinde 4 gol gördü. Mormenekşe’nin ise dış sahada iki beraberliği bulunuyor. Bu maçlarda üç gol atan Mormenekşe, kalesinde üç gol gördü. Üst sıralara yaklaşma adına her iki takımın galip gelmek isteyeceği maç Mete Adanır Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmada Kerem Eran düdük çalacak.

Bu haber toplam 2173 defa okunmuştur