1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Beklediğimiz başarıyla başladık”
 “Beklediğimiz başarıyla başladık”

“Beklediğimiz başarıyla başladık”

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan ilk maçında GAÜ Çetinkaya, geçtiğimiz sezonun K-Pet Süper Ligi şampiyonu Mağusa Türk Gücü'nü 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

A+A-

GAÜ Çetinkaya TSK Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamasında, yoğun çalışmaların ardından Lige bekledikleri başarı ile başladıklarını belirterek, 2016-2017 sezonunun tüm kulüplere hayırlı uğurlu olmasını diledi. Vehbi açıklamasının devamında ise, “GAÜ Çetinkaya olarak bu sezona çok iyi hazırlandık. Şampiyonluk yolunda centilmence hedefe doğru koşuyoruz. Tabi futbol bu belli olmaz. Bu yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda cezaların az olduğu ve haksızlıkların yapılmadığı bir sezon bekliyoruz. Aynı zamanda, futbolcularımızın sağlığı ön planda olmasıyla birlikte, sezonun centilmence geçmesini diliyorum.” dedi.

Vehbi ayrıca, “Hükümet, Spor Dairesi ve KTFF Yetkililerini tebrik ederim. Harika bir stadyum ortamında, güzel bir zemin ve ışıklandırma ile futbola verilmesi gereken önemi en iyi şekilde gösterdiler. Tüm maçlarımızı böyle güzel ortamlarda oynamak dileğiyle” dedi.

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur