1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başman’dan ‘Devam’ sinyali
Başman’dan ‘Devam’ sinyali

Başman’dan ‘Devam’ sinyali

Ali Başman, bir süredir devam edip etmemeyi düşündüğü başkanlık konusunda yeniden karar aşamasında.

A+A-

Necmi Belge

K.Kaymaklı başkanlığını 2010 yılı Ekim ayından itibaren sürdüren ve bu süre içerisinde 26 yıl sonra, K.Kaymaklı’ya Süper Lig şampiyonluğunu kazandıran ve sporcu altyapısına verdiği önemle, genç ve koşan bir takım yaratan Ali Başman, bir süredir devam edip etmemeyi düşündüğü başkanlık konusunda yeniden karar aşamasında.

Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan K.Kaymaklı başkanı Ali Başman görev süresinin 2016 yılında biteceğini anımsattıktan sonra, devam edip etmemek için, bugüne kadar yaptığı icraatları gözden geçireceğini, kendi özeleştirisini yapacağını ve bu süre zarfında kulübe ne kazandırıp, kazandıramadıklarını değerlendireceğini söyledi.

Başman: “Başarılı olduğumuza inanıyorum”
Futbol takımı bağlamında, K.Kaymaklı altyapısından yetiştirdikleri futbolcular ile yeni bir takım kurduklarını ifade eden Başman, her ne kadar da bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizmelerine rağmen, başarılı olduklarına inandıklarını belirtti.
Başman, görev süresinin devam ettiğini, kendisinin çekilmediği takdirde bu görevine 2016 yılına kadar devam edeceğini, bu konundaki kesin kararını önümüzdeki 15 gün içerisinde vereceğini açıkladı.

En önemli misyon yeni kulüp projesi
Başkanlığa devam etme sinyalleri veren Başman, en önemli misyonunun projesi hazırlanmış olan yeni kulüp projesi olduğunu, K.Kaymaklı kulübünün arkasında bulunan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na ait arazinin Bakan Hasan Taçoy tarafından kendilerine tahsis için söz verdiğini anımsattı. Başkan Başman, bu konunun da önümüzdeki günlerde açığa kavuşacağını, alınacak olumlu kararların devam etmesi konusunda itici güç olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur