1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Başkan yanlış konuşuyor”
“Başkan yanlış konuşuyor”

“Başkan yanlış konuşuyor”

Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan 3 yıllık hak mahrumiyeti cezasının ardından Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön’ü eleştirdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Hentbol Federasyonu’nun kendisine verdiği 3 yıllık hak mahrumiyetinin ardından ateş püskürdü. Kendisine verilen cezanın haksız olduğunu dile getiren Erdoğan, bu cezanın ardından mahkemeye gideceğini ve elinden gelen her şeyi yapacağını kaydetti.

“Akyön benim yapmadığım şeyleri söylüyor”
Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön’ün kendisine yönelik sarf ettiği sözlerin ve ithamların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Cemal Erdoğan, “Akyön yanlış konuşuyor, benim yapmadığım şeyleri söylüyor. Ben 3 yıllık cezayı hak edecek bir şey yapmadım.”dedi. Erdoğan, mahkemeye giderek hakkını arayacağını ifade ederek, “Esentepe’ye haksızlık yapılıyor, ben buna izin vermem. Başka maçlarda da bu tür cezalar olduğunda ceza verip vermeyeceklerini göreceğiz.”dedi.

“Benim hentbol sevgimi elimden alamazlar”
Kendisine verilen 3 yıllık hak mahrumiyeti yanında salonlara 3 yıl giriş yasağının da adil olmadığını aktaran Erdoğan, “Ben hentbolseverim. Benim salonlarda 3 yıl hentbol maçı izleyememem söz konusu değildir. Benim hentbol sevgimi bu şekilde elimden alamazlar. Amacım hentbola hizmet etmektir, bunu kesinlikle kabul etmem. Bu konudaki mücadelemi sürdüreceğim.”dedi.

Bu haber toplam 2235 defa okunmuştur