1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başarılı yüzücülere sertifika verilecek
Başarılı yüzücülere sertifika verilecek

Başarılı yüzücülere sertifika verilecek

UKÜ’de her yaş grubunun katılabildiği “Yaz Yüzme Kursları”na kayıtlar sürüyo

A+A-


Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde her yaş grubunun katılabildiği “Yaz Yüzme Kursları”na kayıtlar sürüyor. UKÜ Spor Koordinatörlüğü tarafından CIU Arena’da başlatılan “Yaz Yüzme Kursları”nda deneyimli eğitmenler tarafından verilecek derslerin sonunda başarılı olan yüzücülere sertifika verilecek.

Hem tatillerini değerlendirmek hem de spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla küçük yaştakiler de dahil tüm yaş gurupları için açılan “Yaz Yüzme Kursları”nda dersler haftada iki olacak şekilde ayda sekiz ders olarak deneyimli eğitmenler tarafından yürütülecek.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, Kuzey Kıbrıs’ın en modern spor tesisi CIU Arena’da halka en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirterek kurslarla ilgili bilgi verdi. Kayaş “Modern ve hijyenik yarı olimpik havuzumuzda her seviyede küçüklere ve yetişkinlere yönelik kurslar ile ileri seviyede yüzme öğrenebilir, su korkunuzu yenebilir, tekniğinizi geliştirebilirsiniz. Yetişkinler ve çocuklar için kurs eğitimlerimizi pedagoji gereği ayrı gruplarda programlıyoruz. Ayrıca yüzme bilenler için yapılan antrenmanlara katılarak kondüsyon geliştirici veya kilo vermeye yönelik çalışmalarda, eğitmenlerimizin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.” dedi. “Yaz Yüzme Kursları”na kayıt olmak isteyenler detaylı bilgiyi CIU Arena’nın 671 11 11 (dahili 2970) numaralı telefonundan alabilecek.

Bu haber toplam 1142 defa okunmuştur