1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda gollü maçlar
Bankalarda gollü maçlar

Bankalarda gollü maçlar

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 12’ncisi tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

 

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 12’ncisi tüm hızıyla devam ediyor. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda süren turnuvada Pazartesi akşam A ve C gruplarında oynanan üç maçtaki rekabet ve birbiri ardına atılan goller izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

4. haftanın ilk karşılaşmasında A Grubu’nda yer alan Türkiye İş Bankası ile Kalkınma Bankası karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta rakibine karşı daha iyi bir futbol sergileyen Türkiye İş Bankası 7-4’lük skor ile yeni haftaya mutlu başladı.

Gecenin ikinci karşılaşmasında A Grubu’nda yer alan Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Near East Bank mücadele etti. İlk devresi çekişmeli geçen maçın ikinci devresinde üstünlüğünü arttıran Limasol Türk Kooperatif Bankası, karşılaşmayı 6-2 kazanmayı başardı. Near East Bank böylelikle, A Grubu’ndaki liderliğini Limasol Türk Kooperatif Bankası’na kaptırdı.

Yeni haftanın ilk günü C Grubu’nda bulunan Türkiye Halk Bankası ile Kooperatif Merkez Bankası’nın mücadelesi ile sona erdi. Bol gollü geçen karşılaşmada Türkiye Halk Bankası, rakibini 8-4 mağlup ederek üçüncülüğe yükseldi.
Turnuvaya  bu akşam B ve C gruplarında oynanacak 3 zorlu maç ile devam edilecek.

Program şöyle:

Saat 19.00: Capital Bank – Creditwest Bank (B Grubu)
Saat 20.00: Türk Bankası – TC Ziraat Bankası (B Grubu)
Saat 21.00: Türkiye Garanti Bankası – Asbank (C Grubu)

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur