1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda çekişme sürüyor
Bankalarda çekişme sürüyor

Bankalarda çekişme sürüyor

Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada A grubunda yapılan maçta Limasol Türk Kooperatif Bankası günü galibiyetle kapattı.

A+A-

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”na dördüncü hafta maçları ile devam edildi. Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada A grubunda yapılan maçta Limasol Türk Kooperatif Bankası günü galibiyetle kapattı. 

Son iki turnuvanın şampiyonu olan Limasol Türk Kooperatif Bankası, Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanan maçta, Near East Bankası’nı 7-1 mağlup etti. Maçın başından itibaren oyunda üstünlüğü eline alan Limasol Türk Kooperatif Bankası, sahadan 7-1 galip ayrılarak puanını 13’e yükseltti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
B grubunda ise Nova Bank ile Universal Bank arasındaki maç, Universal Bank’ın sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı ve Nova Bank karşılaşmayı 3-0 hükmen kazandı.

Yarın iki maç
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 5 Ekim Pazartesi günü A grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Program şöyle:
Saat 19.00: Kooperatif Merkez Bankası-Türkiye Halk Bankası
Saat 20.00: İktisat Bankası-Creditwest

Bu haber toplam 1207 defa okunmuştur