1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BAĞCIL SAHİPSİZ Mİ KALIYOR?
BAĞCIL SAHİPSİZ Mİ KALIYOR?

BAĞCIL SAHİPSİZ Mİ KALIYOR?

BAĞCIL SAHİPSİZ Mİ KALIYOR? Yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edecek olan Bostancı Bağcıl’ın geçtiğimiz akşam düzenlenen Olağan Genel Kurulu ilgi görmedi. Seçim, nisabın sağlanamaması sebebiyle 2 Ağustos Salı akşamına ertelendi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’den yıllar sonra Birinci Lig’e ilk kez düşen Bostancı Bağcıl, şu ana kadar yeni sezon adına hiçbir şey yapmadı. Bostancı ekibinde, geçtiğimiz akşam Olağan Genel Kurul bile gerçekleştirilemedi. Nisabın sağlanamamasından dolayı seçimli genel kurul 2 Ağustos Salı akşamına ertelendi.

Başkanlığa kimse talip olmuyor
Olağan Genel Kurul, her ne kadar nisabın sağlanamamasından dolayı ertelense de, Hasan Besim’in başkanlığa aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte şu ana kadar kimse adaylık başvurusu yapmadı, genel kurulda divan da seçilemedi. Gelecek haftaki toplantıda yine divan oluşturulamazsa Bağcıl’ı daha kötü günler bekleyecek. Kulübün tüzüğü gereği 2 Ağustos Salı akşamı seçim saatine kadar adaylık kabul ediliyor.

Futbolcu kadrosu dar
Bostancı Bağcıl geçen sezondan bu yana kadro darlığı düşündürüyor. Geçen sezon oldukça genç bir kadroyla mücadele eden yeşil beyazlılar sezon sonunda küme düşmekten kurtulamamıştı. Yeni sezonda kiralık oyuncular takımlarına geri dönerken, Zihni Temelci’yi de GAÜ Çetinkaya’ya satan Bostancı Bağcıl kadrosunu daha güçsüz bir hale getirdi. Bağcıl’ın şu anda bonservisli 6 oyuncusu bulunuyor.

Teknik direktör alacak
Bostancı ekibi teknik direktörlük konusunda da çok kötü bir sezon geçirmişti. Yeşil beyazlılar, 1 sezonda 3 teknik direktörle çalışmış, son teknik direktör Bülent Aytaç ligin bitimine günler kala görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Yeni sezon hazırlıklarına başlamadan yeni teknik direktör konusunu da çözmesi gereken Bağcıl’da bu konuda şu ana kadar hiçbir atılım olmadı. Bağcıl’ın, Ekim ayında başlayacak olan Birinci Lig’e kadar bu sorunu çözmesi gerekiyor.

Transferde de sessiz
Transfer döneminin resmen başlamasıyla gerek Süper Lig, gerekse Birinci Lig takımları 1 Temmuz’dan bu yana kadrolarında yer alan eksiklikleri gidermeye çalışıyor. Transfer konusunda da şu ana kadar sessiz olan Bostancı Bağcıl, bu dönemde Zihni Temelci’yle yollarını ayırdı. Zihni’yi GAÜ Çetinkaya’ya bonservisli olarak veren Bağcıl, savunmasında önemli bir oyuncuyu daha kaybetti.

Sahası da kötü durumda
Geçtiğimiz günlerde YENİDÜZEN’in manşetine taşıdığı Yakup Özorun Stadı’nın zemini, aynı şekilde duruyor. Bu konuda hiçbir çalışma yapılmazken, Bağcıl’ın ilerleyen günlerde sezonu açacak olması o sahada ter dökecek oyuncuları düşündürüyor. Yakup Özorun Stadı’nın zemini haftalardır su yüzü görmüyor. 

Bu haber toplam 2490 defa okunmuştur