1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl ligde yer alacak
Bağcıl ligde yer alacak

Bağcıl ligde yer alacak

Bostancı Bağcıl, yeniden karar değiştirdi, yönetim bu sezon ligde olma kararı aldı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl, yeniden karar değiştirdi. Başkan Hasan Besim’in geçtiğimiz günlerde YENİDÜZEN’e verdiği açıklamada bu sezon üyelik dondurmak için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvuracağını söylemişti. Haberin ardından karar değiştiren yönetim, bu sezon ligde olma kararı aldı.

Lige katılmama kararı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı
Hasan Besim’in YENİDÜZEN’e bu kararlarını açıklaması şok etkisi yaratmış, haber sosyal medyaya yansımıştı. Sosyal medyada kimi kesim Bağcıl kulübünü eleştirirken, kimi kesim ise haberin gerçeği yansıtmadığı kanısındaydı. Haberin ardından Bostancı Bağcıl yönetimi bu kararından vazgeçti ve ligde mücadele etme kararı almıştı.

Gençlerle yola devam edilecek
Geçtiğimiz hafta sahaya inen Bağcıl, oldukça genç bir kadroyla çalışma yapması dikkat çekmişti. Başkan Hasan Besim, bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceklerini ifade etmişti. Bostancı ekibi, geçtiğimiz hafta federasyona üyelik dondurma talebinden vazgeçmesinin ardından genç oyuncu kiralama yöntemine gideceği ve adanın Güney’inden Kıbrıslı Rum oyuncu getireceği öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim bu konuda harekete geçti.

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur