1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl in Serdarlı out: 1-0
Bağcıl in Serdarlı out: 1-0

Bağcıl in Serdarlı out: 1-0

Bostancı Bağcıl konuk ettiği Serdarlı’yı 1-0 mağlup ederek Play-out’ın dışında kaldı ve rakibini Play-out potası içerisine attı.

A+A-

 

Stat: Yakup Özorun Stadı

Hakemler
Ecvet Kanatlı **
Ali Karahasan **
Ozan Kel **

Sarı kartlar: Dk.37 Abdullah, Dk.48 Ümit, Dk.52 A. Zaifoğlu, Dk.53 İsmail, Dk.73 H. Sadıklar (B.Bağcıl) - Dk.35 Kabore, Dk.52 Salih (Serdarlı)
Kırmızı kartlar: Dk.90+8 Hüseyin Sadıklar (B.Bağcıl) - Dk.90+3 Salih Küçükoğlu (Serdarlı)
Gol: Dk.90 Ertaç Taşkıran (pen) (B.Bağcıl)

B.Bağcıl
Ahmet Gardiyanoğlu **
Devrim İzge *
Ahmet Zaifoğlu *
Emmanuel Samory **
Şahin Şeker ***
Abdullah Umut *
(Dk.81 Cenkay)
Ramadan Ramis *
İsmail Soydan **
Raif Selden **
Hüseyin Sadıklar **
Ertaç Taşkıran ***

Serdarlı
Çağatay Gürler **
İsmet Pehlivan *
Kaan Arsu *
Hüseyin Taşçı **
İbrahim Faye *
Ümit Genç *
Salih Küçükoğlu *
Serdar Dural **
Mustafa Arnavut *
(Dk.88 Rıfat)
İbrahim Kabore **
Emrah Özdemir *

K-Pet Süper Lig’in son haftasında Bostancı Bağcıl konuk ettiği Serdarlı’yı 90’ıncı dakikada bulduğu penaltı golü ile 1-0 mağlup ederek Play-out’ın dışında kaldı ve rakibini Play-out potası içerisine attı.
3’üncü dakikada Bağcıl sağ kanattan serbest atış kazandı. İsmail’in ortaladığı topa yükselen Samory’nin kafa vuruşu direk dibinden dışarı gitti.
21’inci dakikada Serdarlı kazandığı köşe atışını Mustafa Arnavut ortalarken oluşan karambolde önünde kalan topa müsait pozisyonda istediği gibi vuramayan İsmet, net bir gol şansını değerlendiremedi.
33’üncü dakikada Bağcıl’ın köşe atışını İsmail ortalarken Abdullah’ın ön direkte kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
47’nci dakikada ikinci devreye hızlı başlayan Bağcıl oldu. Gelişen atakta Sabri sağ kanattan ceza alanına girdi ve yerden ortaladı, altı pas üzerinde Ertaç müsait pozisyonda topa dokunamadı.
52’nci dakikada Salih’in Sabri’ye müdahalesi sonrası Bağcıl rakip kaleyi 25 metreden karşıdan gören bir noktada serbest vuruş kazandı. Ertaç’ın sert kullandığı serbest vuruş üst direkten oyun alanına geri döndü.
67’nci dakikada İsmail’e yapılan faul ile Bağcıl rakip orta alanında serbest vuruş kazanırken Ertaç’ın sert vuruşu bu kez yandan dışarı gitti.
81’inci dakikada Serdar Dural yay üzerinde topla buluştu, sert vuruşu direk yanında Ahmet güzel kurtardı.
90’ıncı dakikada doldur boşaltlarla rakip ceza alanına uzun toplar yollayan Bağcıl’da Hüseyin Sadıklar’ın röveşata vuruşu Faye’nin eline çarpınca Ecvet Kanatlı penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç’ın vuruşu ağlarla buluştu: 1-0
Karşılaşma oyunun aşırı durması ile 10 dakikalık süre ile uzadı. Bu bölümde Serdarlı’dan Salih Küçükoğlu ve Bağcıl’dan Hüseyin Sadıklar ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Fotoğraflar: Hüseyin Özbarışçı

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur