1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl gençleriyle sahada
Bağcıl gençleriyle sahada

Bağcıl gençleriyle sahada

K-Pet Birinci Lig’in yeni ekiplerinden Bostancı Bağcıl, 2016-2017 sezonu dün akşamüzeri gerçekleştirdiği ilk antrenmanla resmen açmış oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in yeni ekiplerinden Bostancı Bağcıl sahaya indi. Yeşil beyazlıların ilk idmanında genç bir kadro göze çarparken yeni sezona ümitli bakılıyor. Bağcıl, yeni sezonda Süper Lig’e yeniden yükselmeyi ümit ediyor.

Tok: “Önce amacımız olması lazım”
Bostancı Bağcıl teknik direktörü Yüksel Tok, ligin Ekim ayı içerisinde açılacağına dikkat çekerek, çalışmalara geç başlamadıklarını ifade etti. Tok, Bağcıl kulübünün son yıllarda adına yakışmayan bir mücadele gösterdiğini, bu kötü gidişin bu sezon itibariyle son bulacağını söyledi. Yüksel Tok, yola çıkmak için bir amacın olmasının şart olduğunu hatırlatarak, yeni sezonda amaçlarının kesinlikle Süper Lig’e yükselmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Besim: “Yeniden toparlanmaya çalışıyoruz”
Başkanlık görevini istemese de yoğun ısrar sonucu bu göreve yeniden gelen Başkan Hasan Besim, yeni sezona birçok olumsuzluklarla başladıklarını ancak, tüm bunlara rağmen toparlanmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Başkan Besim, transfer çalışmalarının sürdüğünü, Lefke’den Kaan Savaşkan’a karşılık 3 oyuncu alındığını hatırlatarak, Küçük Kaymaklı’dan da Muhammet Nazik’i transfer etmek için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

“Sahamızı kendi imkânlarımızla bakıma aldık”
Hasan Besim, saha konusuna da değinerek, kendi imkânlarıyla yan tarafa bir jeneratör alındığını ve sahanın sulanmaya başlandığının bilgisini verdi. Besim, Güzelyurt Belediyesi’nden su temini yapılacağını aktararak, çalışmaların Güzelyurt sentetik sahada devam edeceğini, 20 gün içerisinde zeminin düzelmesiyle kendi sahalarına dönebileceklerini söyledi.

Kadro genç olması dikkat çekti
Bostancı Bağcıl’ın yeni sezonu açtığı ilk idmanda, genç bir kadronun olduğu gözlerden kaçmadı. Yeşil beyazlılar, gerek A2 takımından çıkacak oyuncularla, gerekse kiralık olarak transfer edilecek genç oyuncularla ligi götürecek.

Justice yeniden Bağcıl’da
Bir süre önce Bostancı Bağcıl ile Küçük Kaymaklı’nın genç yabancı oyuncu Justice ile el sıkıştığı aktarılmıştı. Oyuncu, Kaymaklı’yla antrenmanlara başlamış, hazırlık karşılaşmalarında forma şansı bulmuştu. Ancak, oyuncunun transferi kurallar gereği ilk devre için gerçekleşemediğinden dolayı, Justice, ilk devreyi Bağcıl takımında geçirecek. Genç oyuncu, ilk gerçekleşen idmanda yer aldı.

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur