1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BAĞCIL’DA YENİ DÖNEM
BAĞCIL’DA YENİ DÖNEM

BAĞCIL’DA YENİ DÖNEM

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Bostancı Bağcıl’ın yeni teknik patronu Mehmet Bolkan, ayağının tozuyla dün ilk idmanına çıktı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Lefke galibiyetiyle lige başlayan, geçen hafta Yenicami’ye deplasmanda 3-1 mağlup olan Bostancı Bağcıl geçtiğimiz gün takımı Teknik Direktör Mehmet Bolkan’a emanet etti. Mehmet Bolkan’la her konuda anlaşmaya varan Bağcıl da Bolkan dönemi dünkü antrenman ile resmen başladı. Anlaşmanın ardından dün ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Mehmet Bolkan düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı.  Bolkan, ilk kez bir Güzelyurt ekibi çalıştıracak olması kendisini mutlu ettiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, takımı genç ve istekli gördüğünü, Bağcıl’ın üst sıralara oynamayı hak ettiğini ifade etti. Antrenman öncesinde uzun uzun futbolcularla tanışıp, konuştuklarını belirten Bolkan, herkese eşit mesafede duracağını kaydetti.

Bolkan: “Cihangir iyi bir ekip”

Süper Lig’de yeşil beyazlı ekibin bu haftaki rakibi Cihangir hakkında da konuşan teknik direktör Mehmet Bolkan, kendisinin Cihangir’i çok iyi bildiğini, onların da iyi bir kadro kurduğunu ifade etti. Rakiplerinin bundan önceki 2 maçını da izlediğini belirten başarılı teknik adam, 4-1 Çetinkaya yenilgisinin göz önüne alınmamasını söyledi. Cihangir’in de bu mağlubiyetini taraftarına unutturmak isteyeceğini kaydeden Bolkan, hafta sonu çok güzel bir karşılaşma olacağını sözlerine ekledi.

“Orçun ve Mahmut hocaya teşekkürler”

Bilindiği üzere eski teknik direktör Mehmet Solkanat’ın ayrılmasıyla birlikte takımın başında antrenörler Orçun Volkan ve Mahmut Dinçli geçici olarak görevlendirilmişlerdi. Yeni teknik patron Mehmet Bolkan, bu iki antrenöre teşekkür ederek, bundan sonra hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Mehmet Bolkan, geçtiğimiz 2 hafta da Bağcıl’ın 3 puan aldığını, bu 3 puanda Orçun ve Mahmut hocanın da katkısı olduğunu ifade etti. Bostancı Bağcıl’da Bolkan’ın bir diğer yardımcısı ise Ahmet Coşkun olacak.

Bu haber toplam 1591 defa okunmuştur