1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da teknik adam veryansını
Bağcıl’da teknik adam veryansını

Bağcıl’da teknik adam veryansını

Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, takıma teknik direktör aramaktan vazgeçti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da başkan Hasan Besim bugüne kadar görüştüğü teknik direktörlerden olumsuz yanıt alınca sezona teknik direktörsüz devam etmeye karar verdi. Sezon başında takımı emanet ettiği Mehmet Solkanat ile yollar ayrıldıktan sonra İltaç Karayel ile yaptığı görüşmede sonuç alamayan Besim, teknik direktörsüz devam etme kararı aldı. yaklaşık iki aydır antrenör Orçun Volkan ile çalışan takımın durumunun gayet iyi olduğunu belirten başkan Hasan Besim, görüştüğü antrenörlerden bir çok mazeret duyduğunu dile getirdi.

Besim: “Mazeret ürettiler, kabul etmediler”
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, takıma teknik direktör bulma konusunda başarısız olduğunun altını çizerken, ulaştığı tüm teknik direktör diplomasına sahip olan kişilerin kendisine mazeret ürettiklerini ve görevi kabul etmediklerini belirtti.
Hasan Besim, “Birine ulaştık gelirsem ekibimle gelirim, bir diğeri peşinatım ne olacak, bir diğeri yol uzak nasıl gidip geleyim gibi sebepler üreterek görevi kabul etmediler” dedi.

“Federasyona ilettim”
Takıma teknik direktör aramaktan vazgeçtiğini, durumu Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na sözlü olarak bildirdiğini belirten Hasan Besim, federasyonun kendisine tüzüklerin gerektirdiğini uygulayacağını söylediğini belirtti. 
Takımın başına teknik adam getirmek için çok uğraştığını ancak başaramadığını belirten Besim, üçüncü haftadan sonra maçlara teknik direktör getirmediği takdirde tüzük gereği puanlarının silineceğini hatırlattı. Elinden geleni yaptığını söyleyen Besim “Sahada kazandığım puanları teknik direktörüm yok diye sildirtmem” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur