1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da çalışmalar sürüyor
Bağcıl’da çalışmalar sürüyor

Bağcıl’da çalışmalar sürüyor

Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel yeni sezonu üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini belirtirken, geçtiğimiz sezon yaşanan kadro sıkıntısını bu sezon yaşamayacaklarını söyledi

A+A-

Çağan Kutgüner

Süper Lig’in batı ekiplerinden Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel takımının mevcut durumunu ve önümüzdeki sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karayel, geçtiğimiz sezon yaşanan yabancı oyuncu sorunu ve kadro sıkıntısı için şimdiden çalışmalar yaptıklarını belirtirken istediği kadroyu oluşturduğu takdirde ligi üst seviyelerde bitireceklerini söyledi.

Bayram nedeniyle antrenmanlara 2 gün ara..
Sezonu 17 Temmuz’da açtıklarını belirten Karayel şimdiye kadar 10 antrenman yaptıklarını bayram nedeniyle iki gün ara verip bayramın üçüncü günü yeniden antrenmanlara devam edeceklerini söyledi. 20 Ağustos tarihinde 1 hafta kamp yapmayı planladıklarını söyleyen Karayel kamp programının henüz netlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

“Kadro sıkıntısı yaşamayacağız”
Takımın kadro durumuna değinen tecrübeli teknik adam “Takıma bu yıl katılan Raif, Sabri, Kadir ve Hamis gibi tecrübeli oyuncularımız var. Bu oyuncuların yanına denemekte olduğumuz iki Bulgar iki de Güney Afrikalı oyuncudan iki tanesini dahil edeceğiz” dedi. Geçtiğimiz sezon yaşanan kadro sıkıntısına değinen Karayel “Şu anda kadro sıkıntımız yok. Genişbir kadro ile iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz” dedi.

Takıma yerli veya yabancı bir forvet takviyesi yapılacak
Yapılacak olan transferlerle ilgili de konuşan İltaç Karayel takıma bir forvet takviyesi yapmak istediklerini, bu forvetin yabancı veya yerli olabileceğini söyledi. Yerli forvetle ilgili temaslarını sürdürdükleri belirten Bostancı Bağcıl teknik patronu transferin henüz netlik kazanmadığını bu yüzden açıklama yapmaktan kaçındığını söyledi
Karayel, yeni sezonda arzuladığı kadroyu oluşturup iyi çalışarak ligi üst seviyelerde bitireceklerini  belirterek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur