1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Baf beklentileri karşılayamadı
Baf beklentileri karşılayamadı

Baf beklentileri karşılayamadı

Takımsal Bilardo Ligi’ne şampiyonluk parolası ile başlayan Bay Ülkü Yurdu son 7 karşılaşmada aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yarattı.

A+A-

Ligin ilk yarısında oynadığı ilk 8 karşılaşmada topladığı 13 puan ile 2’nci sırada yer alan Baf Ülkü Yurdu, 8’inci haftanın ardından oynadığı 7 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılarak büyük bir düşüş yaşadı. Güçlü bilardocular Ali Karanfiloğlu, Fırat Leylek, Güner Özalp, Hüseyin Sert Ölmezler, Ahmet Eray ve Metehan Şimşek'i bir araya getirerek güçlü bir takım yaratan Baf Ülkü Yurdu ligde oynadığı ilk 8 karşılaşmada elde ettiği 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile rakiplerine adeta gözdağı verirken, bu başarısını sürdüremedi.  15’inci haftanın ardından 13 puan ile 5’inciliğe gerileyen Baf Ülkü Yurdu bilardo camiasında ve taraftarları arasında büyük hayal kırıklığı yarattı.

Gözler Vakıflar – MGA maçında
2015 Takımsal Bilardo Ligi’nin tamamlanmasına 3 hafta kalırken DAÜ’nün geçtiğimiz hafta oynanan 14. hafta karşılaşmalarında berabere kalarak şampiyonluk şansını büyük oranda yitirmesinin ardından gözler 3 Haziran, Çarşamba günü oynanacak Vakıflar Spor Kulübü Mağusa Gelişim Akademisi karşılaşmasına çevrildi. Ligin ilk yarısında eksik kadro ile mücadele etmek zorunda kaldıkları Mağusa Gelişim Akademisi’ne 5-1 mağlup olan Vakıflar Spor Kulübü bu karşılaşmadan 6-0’lık skor ile ayrılıp şampiyon olmanın hesabını yaparken, Mağusa Gelişim Akademisi ise en azından bir beraberlik elde ederek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Takımlar Number Eight Bilardo Salonu’nda saat 19:00’da oynanacak  şampiyonluğun belirleneceği karşılamada kozlarını paylaşacaklar.

Bu arada 14. Haftada oynanan karşılaşmalarda Mağusa Gelişim Akademisi Mağusa Spor Derneği’ni, Vakıflar Spor Kulübü Baf Ülkü Yurdu’nu aynı skor ile 6-0 mağlup ederken, Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği Lefkoşa Türk Belediyesi’ni 5-1 mağlup etti. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Deniz Plaza Spor Kulübü ile DAÜ 3-3 berabere kaldılar.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur