1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ayın futbolcuları ödüllerini aldı
Ayın futbolcuları ödüllerini aldı

Ayın futbolcuları ödüllerini aldı

K-Pet Birinci Lig ve İkinci Lig’de ayın futbolcuları Ali Özbahar ve Mehmet Fuat ödüllerini düzenlenen törenle aldılar. Her iki ligde ayın futbolcuları spor yazarları Soydan Sakallı, Serhan Kablan, Okan Karademir ve Beyzade Ünalmış ile Kolan British Hospit

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) sağlık sponsoru olan ve ülke futboluna önemli katkılar koyan Kolan British Hospital sponsorluğunda düzenlenen ayın futbolcuları ödül töreni Kolan British Hospital’da düzenlenirken törene Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık ve Kolan British Hospital Başhekimi, Operatör Doktor Harun Gülmez, futbolcular, teknik  adamlar ve spor yazarları katıldı.

K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak seçilen Yalova’nın başarılı futbolcusu Ali Özbahar’a ödülünü, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık verdi.
K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu ise lig lideri Maraş’ın tecrübeli futbolcusu Mehmet Fuat, işinden izin alamadığı için ödül törenine katılamazken ödülünü, Maraş’ın başarılı teknik adamı İlhan Kuş aldı. İlhan Kuş’a ödülünü Kolan British Hospital Başhekimi, Operatör Doktor Harun Gülmez verdi. Kolan British Hospital, ayın futbolcusu seçilen futbolculara, “1 kişilik check up” hediye etti.

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur