1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Avrupa macerası başladı
Avrupa macerası başladı

Avrupa macerası başladı

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF-Europe) tarafından organize edilen Challenge Cup finallerine katılma başarısı gösteren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İtalyan rakibi Varese önünde ilk maçına çıktı.

A+A-

‘Engelsiz Yürekler’ mücadelesi ile göz doldururken, maçtan, 80 - 62 yenilgiyle ayrıldı, ancak, sporseverler tarafından alkışlandı. Hollanda’nın Papendal şehrinde dün saat 16.45’de başlayan 8’li gruptaki ilk maçta İtalyan Varese Takımı Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na karşı mücadeleyi 80 - 62 kazandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, grup maçlarını bugün İspanyol rakibi AmiabAlbacete maçı ile tamamlayacak. Şampiyonada grup maçlarının ardından çapraz eşleşmelere geçilecek. Sonrasında ise şampiyonanın sıralama maçları yapılacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Hollanda’da Challenge Kupası’nda B Grubu’nda MeylanGrenbole (Fransa), ASD HandicapSportVarese (İtalya) ve Club BSR AmiabAlbacete (İspanya) ile karşılaşacak. A Grubu’nda ise yine bir Türk takımı olan Yalova, Papendal (Hollanda), OldhamOwls (İngiltere) ve SittingBulls (Almanya) bulunuyor.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur