1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atatürk finale hazırlanıyor
Atatürk finale hazırlanıyor

Atatürk finale hazırlanıyor

Yenicami ile Lefke arasındaki KTFF Süper Kupa için Atatürk Stadı hazır hale getiriliyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) organize ettiği ve 2013-2014 sezonunun lig şampiyonu ile Kıbrıs Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. 20 Eylül Cumartesi günü Yenicami ile Lefke arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi Atatürk Stadı hazır hale getirilmeye çalışılıyor. Karşılaşmaya az bir süre kala saha zemininin durumunun iyi olması takdir topladı. Atatürk Stadı’ndaki çalışmalar hakkında Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Mustafa Tilki, stadı finale hazırlamak için büyük bir titizlikle çalıştıklarını ve saha zemininin durumunun çok iyi olduğunu ifade etti.

Tilki: “Üzerimize düşeni yapıyoruz”
Zeminin 2-3 gün içinde daha güzel bir görünüme kavuşacağını da kaydeden Tilki, “Bütün günümüzü stadı hazır hale getirmek için harcıyoruz. Futbolseverlerin güzel ve keyifli bir karşılaşma izlemeleri için üzerimize düşen görevi yapıyoruz.”diye konuştu.

Soyunma odaları da bakımda
Saha zemininin yanı sıra soyunma odalarının da bakıma alındığını aktaran Mustafa Tilki, tuvalet ve banyoların da yenilendiğini ve sporcuların rahat bir ortamda karşılaşmaya hazırlanması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

“Zemin gerektiğinden fazla kullanılmasın”
Tilki, önümüzdeki günlerde sahanın çizgilerini çizeceklerini ve kale direklerini de yerleştireceklerini kaydederek, saha zemininin sezon boyunca gerektiği kadar kullanılması halinde tüm sezonu kaldırabileceğini belirtti. Tilki, zeminin çok fazla kullanılması halinde de yıpranacağını ve tekrardan eski kötü haline gelebileceğini de aktardı.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur