1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Amaç kalıcı olmak”
“Amaç kalıcı olmak”

“Amaç kalıcı olmak”

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, sezonun tecrübe kazandıkları bir yıl olduğunu ve kazanılan bu tecrübeyi yeni sezona yansıtacaklarını söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun bir aradan sonra 2014-15 sezonunda yeniden Süper Lig’de mücadele eden ve Play out maçları sonunda ligde tutunmayı başaran Gençler Birliği’nde tek amaç Süper Lig’de kalıcı olmak. Konu ile ilgili olarak kulüp başkanı Mustafa Gülcan, iki yıllığına göreve geldiğini, kendileri için bu yılın geçiş ve tecrübe yılı olduğunun altını çizerken, hak ettikleri Süper Lig’de kalıcı olamak için çalıştıklarını söyledi.

Gülcan, “15 Haziran’dan itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz”
İskele ilçesinin tek Süper Lig temsilcisi olan Gençler Birliği kulüp başkanı Mustafa Gülcan, 2014-15 sezonunun artık geride kaldığını, sezonun ilk yarısında takımın çok iyi bir performans gösterdiğini, ancak bu performansın ikinci yarıda düştüğünün altını çizdi. Mustafa Gülcan, sezonun ikinci yarısında takımın gösterdiği kötü performans nedeni ile az daha bir alt lige düşeceklerini, ancak Play out maçlarında ortaya iyi futbol koyarak Süper Lig’de kaldıklarını söyledi. Gülcan, Gençler Birliği’nin yerinin Süper Lig olduğunu ve bu ligde kalıcı olmak için 15 Haziran’dan itibaren çalışmalara başlayacaklarının altını” çizdi.

“Önce Ahmet Ogan ile konuşacağız”
Gençler Birliği kulüp başkanı Mustafa Gülcan, Süper Lig’de geçen ilk yılın sadece ligde kalmak olduğunu, bunu da takımın teknik patronu olan Ahmet Ogan’la başardıklarını söyledi.
Gülcan bu nedenle yönetim olarak yeni sezon için de teknik direktör olarak ilk tercihlerinin Ahmet Ogan olduğunu belirtti. On beş gün içinde Ogan ile masaya oturacaklarını ve anlaşma sağlandığı takdirde, yeni sezon için hazırlara başlayacaklarını açıklayan kulüp başkanı Mustafa Gülcan, “Tek amaç var o da süper ligde kalıcı olmak” dedi.

“Mehmet Göktaş’ın dışında tüm oyuncularımız duruyor”
Gençler Birliği kulüp başkanı Mustafa Gülcan, takım oyuncularının Mehmet Göktaş’ın dışında tümünün de bonservisinin kulüpte olduğunu, Mehmet Göktaşı da bırakmayı düşünmediklerini söyledi.
Sezon içinde Abbas’ın ve Emir Dolu’nun sakatlık yaşadıklarını belirten kulüp başkanı Mustafa Gülcan, bu oyuncularında tamamen iyileştiğini ve yeni sezonda takımdaki yerlerini alacaklarını söyledi. Gülcan, takıma iki – üç transfer yapacaklarını, yabancı futbolcuları Green ve Nmeka’nın da sözleşmeleri devam ettiğini, ancak anlaşılacak hocanın raporu doğrultusunda bu oyuncularla devam edip etmeyeceklerine de karar vereceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur