1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Altay görevi bıraktı Davulcu gündemde
Altay görevi bıraktı Davulcu gündemde

Altay görevi bıraktı Davulcu gündemde

Çetinkaya’da dün beklenmedik bir ayrılık yaşandı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarına diğer Süper Lig takımlarına göre geç başlayan Çetinkaya, Lapta’da kampa girdi.

Ancak takım kampa giderken Teknik Direktör Turan Altay, yönetim ile konuşarak özel nedenlerden dolayı istifa ettiğini söyledi. Altay’ın istifasını kabul eden Çetinkaya yönetimi geçtiğimiz iki sezon Lefke’de görev yapan Toygar Davulcu ile temasa geçti.

Çetinkaya yönetiminden yapılan açıklamaya göre kamp programının aynen devam edecek ve yeni teknik direktör gelinceye kadar takımı Altay’ın yardımcılığını yapan Kemal Yürekli çalıştıracak.

Kamp buruk başladı

Lapta’da bulunan Chateou Lambousa Hotel’de kampa giren Çetinkaya takımında Teknik Direktör Turan Altay’ın istifası şok etkisi yarattı. Kampın ilk çalışması Alsancak Yeşilova’nın sahasında Kemal Yürekli nezaretinde yapıldı.

Takımın başına atanacak yeni teknik direktör gelene kadar Turan Altay’ın hazırladığı kamp programını uygulayacak olan Yürekli, programa göre günde çift idman yaparak takımı hazırlamaya çalışacak.

25 kişilik kamp kadrosunda henüz transferi gerçekleşmeyen Sabri – Raif Selden kardeşler ile birlikte geçtiğimiz sezon ilk yarısında Lapta’da forma giyen Bulgar Vandev’in yanı sıra, bir Çek ile iki de Afrika kökenli futbolcu bulunuyor.

Tatar: “Sabri, Raif ve Çağrı’da ısrarımız devam ediyor”

Çetinkaya Futbol Şube Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Tatar, kulübün Girne Amarikan Üniversitesi (GAÜ) ile yeniden yapılanma içerisine girdiğini, bir iki yıl bu yapılanmanın devam edeceğinin altını çizerken, şimdilik sportif başarıdan çok kurumsal başarıya ihtiyaçlarının olduğunu belirti.

Mehmet Tatar, Futbol Şubesi olarak teknik heyetin görüşleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını, bu bağlamda transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yürüttüklerinin altını çizdi.

Tatar, Sabri – Raif Selden kardeşler ile birlikte Çağrı Kıral’da da sonuna kadar Küçük Kaymaklı yönetimine ısrar edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur