1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alanya’da düdük çalıyorlar
Alanya’da düdük çalıyorlar

Alanya’da düdük çalıyorlar

Hentbol Federasyonu’na bağlı hakemler Murat Özyay ve Tolga Kınacı, Alanya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda görev yapıyor

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu’na bağlı hakemlerden Murat Özyay ve Tolga Kınacı, Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda görev alıyorlar. 22-27 Haziran tarihleri arasında Alanya’da devam etmekte olan Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda maç yönetmek için 21 Haziran’da Alanya’ya giden Kınacı ve Özyay çifti, ilk günde 3 karşılaşma yönetti. Federasyondan yapılan açıklamada, turnuvanın ilk gününde İzmir Bornova Belediyesi’nin Samsun Gençlik Spor Kulübü’nü 25-22 yendiği maçı yöneten çift, dün Ankara TED Koleji’nin 23-19 kazandığı Sinop karşılaşmasını ve Beşiktaş’ın 25-15 kazandığı Akçaabat Tütünspor karşılaşmasını yönetti.

Hedef final yönetmek
Hakemlerle birlikte Alanya’da yer alan Merkez Hakem Kurulu başkanı Ediz Arıkan, Türkiye’de hakemleri daha yakından gözlemleme fırsatı buluyor. Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu davetlisi olarak Alanya’da bulunan Arıkan, turnuvanın çok güzel ilerlediğini ve hakem çifti olarak hedefin final müsabakası yönetmek olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1397 defa okunmuştur