1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akın, transferi için süre verdi
Akın, transferi için süre verdi

Akın, transferi için süre verdi

Bonservisi Lapta’da bulunan Akın Topal yeni sezon başlayana kadar bir takımla anlaşamazsa İngiltere’ye dönecek

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen sezonun ilk devresinde GAÜ Çetinkaya’da, ikinci devresinde de Lapta’da forma giyen Akın Topal henüz bir takımla anlaşma sağlayamadı. Bonservisi Lapta’da bulunan golcü oyuncunun henüz kulübü ile anlaşma sağlayamadığı ve farklı takımlardan da teklif beklediği öğrenilirken, Akın’ın yeni sezon başlayana kadar bir takımla anlaşamaması durumunda İngiltere’ye döneceği belirtildi. Oyuncuyu birçok Süper Lig ve Birinci Lig ekibinin aradığı öğrenildi.

Lapta ile görüşmeler durdu
Golcü futbolcunun önceliğinin Kıbrıs’ta futbol oynamak olduğu ifade edilirken, belirlediği tarihe kadar bir kulüple anlaşamaması halinde İngiltere’de yaşamını sürdürmeyi hedeflediği öğrenildi. Akın’ın Lapta ile görüştüğü ve şartlarını sunduğu ancak o tarihten beridir de kimse tarafından aranmadığı öğrenilirken, Lapta’nın oyuncunun istediği parayı yüksek bulduğu gelen bilgiler arasında.

Şampiyonluklar yaşadı
28 yaşındaki golcü futbolcu daha önce GAÜ Çetinkaya’da şampiyonluklar yaşarken, Doğan Türk Birliği ve Düzkaya’da da 1.Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Kıbrıs’ta bulunduğu sürede hep hedefi olan takımların formasını giyen Akın Topal geçtiğimiz sezon Lapta’da forma giymiş ve takımının ligde kalmasında çok önemli rol oynamıştı.

Bu haber toplam 3253 defa okunmuştur