1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ, SEÇİM ERTELENDİ
ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ, SEÇİM ERTELENDİ

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ, SEÇİM ERTELENDİ

Baf Ülkü Yurdu’nda geçtiğimiz gün tek aday olarak seçime giren Mustafa Başarı adaylıktan çekildi. Olağan Genel Kurul gelecek haftaya ertelendi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Mustafa Başarı, Genel Kurul sırasında şok bir karar alarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Divan Başkanlığı, seçimin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Başarı adaylıktan çekildi
Baf Ülkü Yurdu Olağan Genel Kurul’unda başkanlık seçiminin öncesinde söz alan Başkan Mustafa Başarı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Seçimden önce söz alan Başarı, hem katılımın az olması, hem de üyelerin yönetim kurulu kararına uygun davranmadığını söyleyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Başarı konuşmasını tamamladıktan sonra, banka hesaplarını divana devretti.

Seçim gelecek haftaya ertelendi
Başkan Mustafa Başarı’nın söz alarak kararını açıklamasıyla birlikte başka bir aday olmadığından dolayı Divan seçimin gelecek haftaya ertelendiğini açıkladı. Buna göre, Baf Ülkü Yurdu’nun başkanlık seçimi 28 Haziran Salı akşamı kulüp binasında yapılacak. Aday çıkmaması halinde seçim bir kez daha ertelenecek.  

Faaliyet ve Mali Rapor onaylandı
Ülkü Yurdu’nda geçtiğimiz Haziran ayından itibaren göreve gelen Mustafa Başarı ve ekibi Genel Kurul’dan aklandı. Genel Kurul’un 2’nci maddesi olan Faaliyet ve Mali Rapor Başkan Başarı tarafından okunarak üyelerin onayına sunuldu. Üyeler, Faaliyet ve Mali Raporu büyük çoğunlukla onayladı.

Katılım az oldu
Başkan Mustafa Başarı konuşmasında üyelerin az olduğu için sitem etti. Başarı, Ülkü Yurdu’nun 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktığını ve böylesi köklü bir kulübün Genel Kurul’unda üye sayısının az olduğuna dikkat çekti. Başarı, yoldan geçen insanların kendilerini konuştuğunu söyledi.

Halı sahaya Fikri Orakçıoğlu’nun ismi verildi
Baf Ülkü Yurdu’nun eski oyuncularından Fikri Orakçıoğlu’nun ölümü Baf Ülkü Yurdu camiasını derinden yaralamıştı. Orakçıoğlu’nun halı sahaya isminin verilmesi geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu tarafından onaylanmış ve hayata geçmesi için Genel Kurul’a taşınmıştı. Genel Kurul’da bazı üyelerin farklı görüşleri olmasıyla ufak çapta bir tartışma yaşansa da ismin verilmesi Genel Kurul’dan onay aldı.

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur