1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 200 bin TL’lik anlaşma
200 bin TL’lik anlaşma

200 bin TL’lik anlaşma

Kıbrıs Kupası önümüzdeki sezon Koopbank adı ile oynanacak. KTFF ile Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, daha önce açıklanan anlaşmayı dün resmiyete döktü

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası arasındaki Kıbrıs Kupası isim hakkı sponsorluk anlaşması dün imzalandı. KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Başkan Vekili Ali Karavezirler, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu ve Genel Müdür Kemal Ataman yer aldı.

120 bin TL bu yıl, 80 bin TL gelecek yıl
Yapılan anlaşma neticesinde 2016 – 2017 futbol sezonunda kupa mücadelesi Koopbank Kıbrıs Kupası adı altında oynanacak. Sponsorluk anlaşmasının bedeli ise 200 bin Türk Lirası. Koopbank bu miktarın 120 bin TL’sini 2016 yılı içerisinde, 80 bin TL’sini ise 2017 yılı içerisinde KTFF’ye ödeyecek.

Sertoğlu: “İki köklü kurum işbirliği yapıyor”
İmza töreninde ilk sözü KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu aldı. Daha önce açıkladıkları anlaşmayı resmiyete döktüklerini belirten Sertoğlu, göreve başladıkları 2010 yılından bu yana yönetim kurulu ile birlikte böyle büyük bir rakama imza attıklarını dile getirdi. Varılan bu anlaşmanın gençliğe ve spora verilen bir değer olduğunu kaydeden Sertoğlu, KTFF’nin ve Koopbank’ın ülkenin köklü kurumlarından biri olduğnu, iki köklü kurumun işbirliği yapmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti.

Tosunoğlu: “Misyonumuza eşdeğer bir adım atıyoruz”
Sertoğlu’nun ardından Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu sözü aldı. Sözlerine KTFF ile yaptıkları anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Tosunoğlu, Koopbank’ın misyonu olan Kıbrıs Türk halkının yanında olma yönünü spora da taşımayı düşündüklerini belirtti. KTFF ile gönül rahatlığında sponsorluk anlaşmasını imzaladıklarına vurgu yapan Tosunoğlu, misyonlarına eşdeğer bir adım attıklarını, mutluluğun sinerji olduğunu ve sinerjinin birlikte olunca güzel olduğunu dile getirdi. Tosunoğlu’nun konuşmasının ardından tarafların sponsorluk anlaşmasına imza atmaları ile birlikte imza töreni sona erdi.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur