1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yüzlerce CTP’li Güzelyurt’ta seçim zaferini kutladı
Yüzlerce CTP’li Güzelyurt’ta seçim zaferini kutladı

Yüzlerce CTP’li Güzelyurt’ta seçim zaferini kutladı

CTP Güzelyurt İlçesi 28 Temmuz Erken Genel Seçim sonuçları ardından Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu’nun katılımıyla kutlama yapıldı.

A+A-

Güzelyurt’taki  Hasan Bayram Restorant’ta toplanan yüzlerce CTP’li 28 Temmuz seçimlerinde elde ettiği başarıyı coşkulu bir şekilde kutladı. CTP-BG Genel Başkanı  Özkan Yorgancıoğlu’nun da katıldığı geceye kazanan milletvekilleri ve va milletvekili adayları ve yüzlerce sempatizanın katıldığı gecede büyük bir coşku yaşandı.

   

 

Şahali: “ CTP’lilerin inanç ve kararlılığı her türlü zorluğu yenecek güçtedir”

Gecenin açılış konuşmasını  yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali seçime katılan tüm adaylara, katkı koyan sempatizanlara ve CTP’ye güvenip destek veren tüm halkımıza teşekkür ederek CTP’lilerin inanç ve kararlılığı her türlü zorluğu yenecek güçtedir dedi.
Tek tek kürsüye çağrılan CTP-BG adayları Armağan Candan, Mehmet Çağlar Hüseyin Erçal,Abdullah Cangil, Doğan Bağkur ve Fatma Ekenoğlu toplanan kalabalık tarafından büyük alkış aldılar ve yaptıkları kısa konuşmalarda herkese teşekkür ederek bundan sonra halkımız için daha çok çalışacaklarının sözünü verdiler.

Yorgancıoğlu: “ Halkımızın beklentilerine cevap verecek 1 parti var “  

Büyük bir coşku ve tezahürat arasında kürsüye çağrılan CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu CTP’li Milletvekili ve adayları tek tek kutlayarak başarılar diledi.
Konuşmasında herkese teşekkür den Genel Başkan Yorgancıoğlu artık herkesin CTP’den büyük belentisi olduğunu belirterek halkımızın beklentilerine cevap verecek 1 Parti Var dedi.
Yeni kurulacak hükümette CTP’nin mutlaka yer alacağını ifade eden Yorgancıoğlu  “Var gücümüzle halkımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız” dedi ve CTP’de bu kadroların var olduğunu söyledi.
Gecenin sürprizi Özkan Yorgancıoğlu ile CTP üyesi Hasan Korel adına yapılan doğum günü pastası oldu. Pastaya birlikte üfüren Genel Başkan Yorgancıoğlu ile Hasan Korel partililer tarafından tebrik edildi ve nice yaşlar dilendi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur